SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'ye Başsağlığı Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:59:57
CHP'ye Başsağlığı Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki esnaf kuruluşları CHP Malatya eski Milletvekili ve son dönem İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatı nedeniyle CHP İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundular. 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Esnaf ve Santakarlar Odaları Birliği Başkanı Vekili Orhan Özbek ile oda başkanları tarafından gerçekleştirilen ziyarette CHP’ye taziye dilekleri sunuldu.

CHP’ye ve Aslanoğlu ailesine başsağlığı dileklerini sunan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Aslanoğlu’nun vefatından dolayı esnaf camiasının da büyük bir üzüntü yaşadığını söyleyerek, Aslanoğlu’nun başta kayısı olmak üzere Malatya’nın tüm sorunları ile yakından ilgilendiğini söyledi. Evren, Aslanoğlu’nun Malatya’da çok sayıda sağlık ocağı ve okul yapımında işadamlarına aracı olarak Malatya’ya yeni hizmetler kazandırdığını söyledi.

Evren, “Aslanoğlu’nu gece saat 02.00’de de olsa arardık ve oda telefonlarına bakardı” dedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, taziye ziyaretinden dolayı esnaf kuruluşları temsilcilerine teşekkür ederek, “Aslanoğlu’nu vefatından dolayı bütün Malatya yasa boğuldu, bütün Malatya hüzne boğuldu. Malatya’da çok farklı kesimler arayarak veya partimizi ziyaret ederek taziyelerini bildiriyorlar. Bu da şunu gösteriyor ki, bütün Malatya’nın sevdiği, saydığı, saygı duyduğu, dostluk ilişkilerinin olduğu bir kişiydi. Bir kez daha Allah’dan rahmet diliyorum” dedi.

Kiraz, parti il binasında Aslanoğlu için taziye defteri açtıklarını ve vatandaşların gelerek duygu ve düşüncelerini yazdığını, taziye defterini daha sonra Aslanoğlu ailesine teslim edeceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız