SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'ye Katılım

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya il örgütüne 55 kadının üye olduğu bildirildi. Yeni üyelere başkan Veli Ağbaba rozet taktı. Bu arada Kadın Kolu başkanlığına da Gülen Karaduman getirildi.

Katılımlara ilişkin CHP il merkezinden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Örgütü’ne 55 kadın katıldı. CHP Malatya İl binasında gerçekleştirilen rozet törenine İl Başkanı Veli Ağbaba da katılırken, CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına Gülen Karaduman getirildi.

Törende ilk konuşmayı yeni Kadın Kolları Başkanı Gülen Karaduman yaptı. Karaduman, “En iyi şekilde partimiz için çalışmaya başlayacağız. Arkadaşlarımızın hepsi gönüllü ve gayet iyi çalışacaklarından da eminiz. Hep beraber partimizi yücelteceğiz. Yeni katılan arkadaşlarıma da geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

KADINLARDAN CHP’YE İLGİ

Karaduman’ın konuşmasının ardından konuşan CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, özellikle kadınların partiye büyük ilgi duyduklarını ve gönüllü olarak her zaman çalıştıklarını belirterek, şu şekilde devam etti:

“Geçmişte kendi içinizde, örgütten bağımsız çalışıp Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Referandum döneminde, kadın arkadaşlarımızın partiden bağımsız çalıştıklarını, partiye karşı büyük bir ilgi duyduklarını gördük. Amacımız tüm çalışan arkadaşlarımızı partide aktif hale getirmek. Ben öncelikle bugün katılan arkadaşlarımıza içten teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir davet beklemeden kendileri kendi istekleriyle partiye gelip çalışmak istediklerini belirttiler.”

“ HEP BİRLİKTE EL ELE VERECEĞİZ”

CHP İl Başkanı Ağbaba, konuşmasına şöyle devam etti:

“Partimize önümüzdeki dönemlerde katkı vereceğiniz için şimdiden hepinize teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki dönem için buradan sizin huzurunuzda bir çağrı yapmak istiyorum. Partimizde politika yapmak isteyen bütün kadın arkadaşlarımızı partiye bekliyoruz. Biz önümüzdeki dönem kadınlarla ilgili gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Malatya’nın kalkınabilmesi için, Malatya’nın gelişebilmesi için, sizlerle el ele kol kola vereceğiz. Tekrar renk verdiğiniz için, partimize bir güzellik getirdiğiniz için, partim adına örgütüm adına hoş geldiniz diyorum.”

Ağbaba’nın konuşmasının ardından yeni katılan kadın üyelere rozetleri takıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız