SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katliamdan Kurtuldu, Başkan Oldu

0
Güncellendi - 2016-01-03 19:21:50
Katliamdan Kurtuldu, Başkan Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığına 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da düzenlenen ‘Emek, Barış ve Demokrasi' mitingindeki bombalı saldırıda yaralı olarak kurtulan Murat Orçun Çalış (alttaki fotoğrafta) seçildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerin ardından kısa bir konuşma yapan CHP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Murat Orçun Çalış, Ankara katliamında yaşamını yitiren Umut Tan, Onur Tan, Canberk Bakış, Kasım Otur, Gözde Aslan, Gülbahar Aydeniz, Mehmet Hayta, Eren Akın, Sezen Vurmaz, Mehmet Ali Kılıç, Ata Önder Atabay, Seyhan Yaylagül ve yaşamını kaybeden 102 kişinin mücadelesini sürdürmek için bu göreve aday olduğunu söyledi.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan Malatya İl Gençlik Kolları seçimlerine CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanları ile partililer katıldı.

eeDivan başkanlığına seçilen CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, bu süreçte CHP gençliğine büyük görevler düştüğünü söyledi. CHP’nin Türkiye Cumhuriyetini kuran ve bunu gençliğe emanet eden bir parti olduğunu hatırlatan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Ulu Önder Atatürk, ‘Cumhuriyeti biz kurduk. Onu yaşatacak olan siz gençlersiniz’ diyerek, gençliğin geleceğimiz olduğunu vurgulamış büyük bir liderdir. Bugün ülkemizin içinden geçtiği zor günlerde sizler, solcu, devrimi ve sosyal demokrat kimliğinizle ülkemizin aydınlık yarınları için mücadele edeceksiniz. Atatürk’ün size emanet ettiği Cumhuriyet için siz gençlere büyük görevler düşüyor. Vereceğiniz her türlü mücadelenizde yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Enver Kiraz’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen ve 4 yıldır CHP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Barış Yıldız, faaliyet raporunu okudu.

Tek liste ile yapılan seçimlerde Murat Orçun Çalış başkanlığındaki CHP Gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: Okan Aladağ, Rukkay Demir, Oğult Özdemir, Ümit Bali, İbrahim Kanbal, Sevinç Mordoğan, Mahir Şimşek, Serdar Çam, Deniz Altan, Sezin Kılıç, Bektaş Öğütçü, Çiğdem Karakış, Gökmen Dede, Mehmet Aslan Altuntaş.

Kurultay Delgeleri: Barış Yıldız, Murat Orçun Çalış, Barış Kızılay, Serdar Karakuş, Hasan Öksüz, Mahir Şimşek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil koç (8 yıl önce)
    Tebrikler kardeşim başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla