SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''CHP'yle Korkutuyorlar!.''

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi adayları seçim çalışmalarını Doğanşehir ve il merkezinde sürdürdüler.
Partinin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:
"Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adayları, Doğanşehir İlçesi’ne bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Şahin, memleketi olan Doğanşehir’de büyük ilgi gördü.   Vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet eden milletvekili adayları, hem milli görüşü anlattı hem de taahhütleri hakkında bilgiler verdiler.   Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, belde ve köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Biz zerre kadar hayrında şerrinde hesabının da sorulacağı güne iman eden inanan insanlarız. Oy verirken de bunu değerlendirmemiz gerekiyor. Birilerinin “Şu parti gelmesin bizi destekleyin. Ya da şu partiye oy verirseniz oyunuz araya gider” propagandasına aldanmadan 9 yılda bize ne hizmetler getirdiler? Bunu değerlendirerek oy verelim” dedi. Milli Görüş olarak hakkı savunduklarını kaydeden Asiltürk, “Elhamdülillah tek sözümüzden caymadık. Çünkü hakkı savunuyoruz. İyinin, güzelin, faydalının yani hakkın hakim olması için çalışıyoruz” diye konuştu.  Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay ise, “9 senedir AK Parti iş başında. İyi kötü Türkiye’yi idare ediyorlar. Ama yanlış yapıyorlar. Çünkü yollarını değiştirdiler. Daha önce bunlarında bir davası vardı, bir ideali vardı. Milli görüş gibi bir ideale bağlıydılar. Ama gün geldi, makam ve mevki sevdası uğruna zihniyetlerini değiştirdiler” şeklinde konuştu.  Saadet Partisi 3. sıra milletvekili adayı Ahmet Şahin de, “Her gün televizyonları açtığınızda öldürülen Müslümanların haberlerini izliyorsunuz. Neden? Çünkü Müslümanlar kendi davalarına sahip olmuyor. İşte Erbakan hocamız D8’leri kurdu ki, dünya Müslümanlarının derdiyle dertlenebilinsin. Ama ne yaptılar. D8’leri atıl duruma getirdiler” dedi.  Saadet Partisi 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça ise, “12 Haziran seçimleri sadece Türkiye için değil bütün İslam alemi için büyük önem taşıyor. Şuanda Malatya’da istihdam sahası olan 2 tane organize sanayi bölgemiz var. Bunlar milli görüş iktidarları tarafından yapıldı. Kardeşlerimiz son 9 yıldan beri ne yaptı? Geldiler, maalesef Türkiye’deki bütün kamu mallarını yabancı şirketlere sattılar. Biz vazifemizi yapıyoruz. Bundan sonra görev sizlere düşüyor. Şu zalimlerden memleketi kurtarmanın zamanı geldi” diye konuştu.
MAHALLE TOPLANTISIÖte yandan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları mahalle toplantılarına devam etti. Bu kapsamda Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları Mehmet Asiltürk, Mustafa Sertkaya ve Bayram Oral, Sancaktar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.   Mahalle toplantısında bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya, “Milletimiz milli görüş teşkilatlarına emaneti yeniden teslim etsin ki, yüzde 50’den 330’a kadar yine zammını alsın. Yine refah, bolluk ve bereket içerisinde yaşasın. Bunları yaparken de Dünya Bankası ve IMF’den borç almasın, faiz ödemesin, fabrikalar satılmasın” diye konuştu.  Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise, “9 yıl geçti. İktidar olan ve Anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olan bir siyasi parti, İslam’ı gereği gibi yaşamak isteyen insanların önündeki engellerin hangilerini kaldırdılar? Cumhuriyet Halk Partisiyle insanları korkutuyorlar. “Bir başka partiye oy verirseniz, CHP gelir” diyorlar. Yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede, insanların inançlarıyla, başörtüsüyle, giysisiyle uğraşan bir parti, değil hükümet, hükümet ortağı bile olamaz. Onun için oradan korkutmanın bir anlamı yok. Onların tek korktuğu milli görüşün temsilcisi olan Saadet Partisi” ifadelerini kullandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız