SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiçek Dondu Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in de aralarında bulunduğu heyet için verilen kokteylde; Viyana Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan, kendisine, “Sen gelsene şöyle bakayım!..” diyen Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Feyzulah Andak’a “Atın şunu buradan!..” diye bağırdı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Eski bakanlar Lütfullah Kayalar ve Mehmet Çevik’in de aralarında bulunduğu kokteylde büyük skandal yaşandı. T.C Viyana Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan, kendisine, “Sen gelsene şöyle bakayım!..” diyen Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Feyzulah Andak’a bağırarak “Atın şunu buradan!..” dedi.

CEMİL ÇİÇEK DONDU KALDI
Avusturya Yozgatlılar Federasyonu tarafından tertiplenen “ Yozgatlılar Şöleni” ne katılmak üzere eşi Gülten Çiçek ile birlikte Viyana’ya gelen Cemil Çiçek dün akşam onuruna verilen kokteyle katıldı. Viyana Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan’ın davetlisi olarak Büyükelçilik binasına gelen misafirler arasında Eski Bakanlardan Lütfullah Kayalr ve Mehmet Çevik ile Yozgat valisi Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütü üyeleri, Viyanalı işadamları ve gazeteciler hazır bulundu.

Başta Cemil Çiçek ve diğer misafirler Büyükelçi Tezcan’ın bağırmasıyla irkildi. Tezcan’ın “ Korumalar!.. Atın şunu buradan” dediği şahıs Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Feyzullah Andak idi.

BÜYÜKELÇİLİĞİ TERK ETTİLER
Büyükelçinin, korumalara attırmak istediği AYFED Başkanı Andak ise salonda yüksek sesle “Yozgatlılar benimle gelsin.” Diyerek büyükelçilik binasını terk ettiler. Büyükelçilik bahçesinde toplanan Yozgatlı işadamları ve dernek üyelerini Cemil Çiçek tekrar çağırttı.

Olayın şokunu üzerinden atan Çiçek yanında eski bakanlar, vali ve belediye başkanları ile birlikte büyükelçilik toplantı salonun 1 saat görüştüler.

YOZGATLILAR ŞENLİĞİ TATSIZ BAŞLADI
Yozgatlı sanatçı Mustafa Tatlıtürk ve diğer mahalli sanatçıların katıldığı Yozgatlılar Şenliği dün yaşanan bu krizin ardından az önce başladı. Bakan Çiçek ve beraberindekiler şenlikten sonra Türkiye’ye dönecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız