SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çiçek Parası Filistin'e..'

A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçimlerin tamamlanmasının ardından seçilen yönetim, kutlama için çiçek göndermek isteyenlere, bunun yerine Filistin için başlatılmış yardım kampanyalarına destek verilmesi talebini iletti.

Odanın yönetim kurulu başkanı Hasan Hüseyin Erkoç (fotoğraftaki) ve Meclis başkanı Sami Payza imzasıyla konuya ilişkin yayınlanan açıklamada şöyle denildi:

"13 Ocak 2009 Salı günü yapılan seçimlerle odamız Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim kurulu üyeleri, Meclis Başkanı, Meclis Divanı üyeleri, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri belirlenmiştir. Bu seçimin üyelerimize, Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Yapılan bu seçimler vesilesi ile seçilen yeni yönetimi tebrik etmek için çiçek göndermek isteyen arkadaşlar olacaktır. Bu arkadaşlardan ricamız çiçek göndermek yerine Filistin için başlatılmış olan yardım kampanyalarına destek olmalarıdır.

13 Ocak günü yapılan odamız seçimlerinin hayırlı olmasını diliyor ve kutlama için çiçek göndermek isteyen kişi yada kurumların Başbakanlığın açmış olduğu Filistin İnsani Yardım Merkezi hesap numaralarına (aşağıda belirtilmiştir) bağışta bulunulması rica ediyoruz.

FİLİSTİN İNSANİ YARDIM MERKEZİ HESAP NUMARALARI
* T.C ZİRAAT BANKASI AŞAĞIAYRANCI ŞUBESİ
Hesap No: 555 555 55 ANA HESAP
5001 TL
5002 DOLAR
5003 EURO

* T.HALK BANKASI BAKANLIKLAR ŞUBESİ
Hesap no: 05000.005 TL
5300003 DOLAR
2 P 000023 EURO

* VAKIFLAR BANKASI FİNANS MARKET ŞUBESİ
Hesap No:205 55 55 TL
405 66 66 DOLAR
405 77 77 EURO"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız