SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çiçek Yerine Bağış Yapın'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:18:07
'Çiçek Yerine Bağış Yapın'
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Cemil Çelik, kutlama çiçeği göndermek isteyenlerin öğrencilere burs verilmek üzere vakıf hesabına para yatırılmasını istedi. 
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa'nın 130. ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından, 19 üniversitenin rektörünün atamasını yaptı ve bu bağlamda İnönü Üniversitesi'ne yeniden Prof. Dr. Cemil Çelik atandı. Rektör adaylarını belirlemek için 14 Haziran 2012 tarihinde İnönü Üniversitesi’nde yapılan oylamada Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik en çok oyu alarak birinci sırada yer almış ve sonuçlar Yüksek Öğretim Kurulu’na gönderilmişti. Yüksek Öğretim Kurulu’nun değerlendirilmesi sonucunda da Prof. Dr. Cemil Çelik birinci sırada Cumhurbaşkanlığının onayına sunulmuştu.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2008 yılından buyana İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevini sürdüren Prof. Dr. Cemil Çelik’i yeniden görevlendirerek bu görevi 4 yıl daha sürdürmesini uygun buldu.
 
Rektörlük görevine yeniden atanan Prof. Dr. Cemil Çelik, yaptığı açıklamada, “Kutlama çiçeği göndermek isteyen değerli halkımızın bunun yerine, öğrencilerimize burs olarak verilmek üzere İnönü Üniversitesi Vakfı hesabına katkıda bulunmaları rica olunur.
 
Hesap no: İnönü Üniversitesi Vakfı Yapı Kredi Bankası TR250006701000000084009990” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız