SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiçekli Davet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Müftülüğün Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikler için kurum yöneticilerine çiçek buketi sunarak davet etti.

Müftü Hacı Yusuf Gül, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında beraberindeki heyet ile birlikte resmi kurum ve kuruluşlar ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Müftü Gül, ziyaretler kapsamında yöneticilere çiçek buketi hediye ederek, etkinliklere davet etti. Müftü Gül ve beraberindekiler, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile resmi kurumları ziyaret etti.

Ziyaretlerde Gül, kurum yöneticilerini Kutlu Doğum Haftası programının düzenlenmesine verdikleri destekten dolayı tebrik ederek, yapılacak olan etkinliklerine davet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız