SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ciddi Adaylar Çıkmasını Bekliyoruz''

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1.Ligi takımı Malatyaspor'un 11 Kasım pazar günü yapılacak olan olağanüstü kongresine 3. bir adayın da çıktığı bildirildi.

Malatyaspor Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı, Mustafa Kemal Zengin ve Ahmet Mutlu'dan sonra bir adayın daha kendisini telefonla arayıp görüşmek istediğini belirtip, "Bu arkadaşımız bugün gelip bizimle ve vali bey ile görüşecekti. Ancak, Milli Eğitim Bakanımızın Malatya'da olması ve vali beyin müsait olmamasından Malatya'ya gelişini yarına erteledi. İsmini şu anda veremeyeceğim bu arkadaşla da gelince görüşeceğiz"dedi.

Malatyaspor'un Pazar günü yapılacak olan olağanüstü kongresinde ciddi adayların çıkıp, kulüpü sahiplenmeleri ve içindeki sorunlarını çözmesini beklediklerini belirten Kantarcı, "Kulübe 3 adayın talipli olacağı görünüyor. Ancak, hala Futbol Fedarasyonu'na 540 bin YTL yatıramadık ve 8 futbolcunun lisansını hala çıkaramadık. Bu çok üzücüdür"şeklinde konuştu.

Bu arada, Malatya Valiliği'nin başlattığı Malatyaspor'a yardım kampanyası çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü çalışanlarından toplanılan 10 bin YTL'nin ilgili kampanya hesabına aktarıldığı öğrenildi.

Diğer yandan, Pazartesi günü kendi sahasında Kayseri Erciyespor'u konuk edecek olan sarı-kırmızılı takım, altyapı teknik sorumlusu Sinan Alkış'ın yönetiminde hazırlığını sürdürüyor.

Futbolcu Atilla Birlik'in kırmızı kart'dan 2 maç ceza alması, Serdar Samatyalı'nın da sarı kart cezalısı olması nedeniyle pazartesi günü Kayseri Erciyespor karşısında forma giyemeyecek olmaları teknik heyeti düşündürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız