SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Çalışmalar Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:42
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ güzergahında yapımına devam edilen yol çalışmasında inceleme yaptı. 

Beraberinde Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan ve partililerle birlikte yol çalışmalarını yerinde inceleyen Çalık, Malatya’yı Doğu’ya bağlayan önemli bir güzergah olduğunu belirterek, "Daha önce Malatya - Elazığ yol güzergahı dediğimiz ve genişletme çalışmalarının başlatıldığı bu yol, şimdi yapılan yeni ihale ile birlikte AKSA’nın elektrik direklerini de yer altına almasıyla beraber çok ciddi bir çalışma başlatıldı ve çalışmalar çok ciddi bir hızla devam ediyor. Mişmiş Park alanından ve Kömürhan Köprüsü tarafından çalışmalara başlandı. Çalışmaların büyük bir hızla yapılmasından dolayı müteahhit firmamıza ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz" dedi.

DOĞANŞEHİR'DE..

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. İlk olarak AKP Malatya İlçe Teşkilatı’na giden Çalık, daha sonra Doğanşehir de vatandaş ve esnaf gezisi yaptıktan sonra Doğanşehir Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

Parti teşkilatında partilerle buluşan Milletvekili Çalık, ilk olarak AKP Malatya İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu’ndan sorunlar hakkında bilgi aldı. Kavuncuoğlu, “Doğanşehir’e gelen doğal gazın projesine sahip çıkalım ve abone çalışması başlatalım. Bilindiği gibi doğal gazın Doğanşehir’e gelebilmesi için Elektrik abonelerinin yüzde 60’ı oranında abone olması lazım. Bu konuda sizlerden çalışma yapmanızı istiyorum. Gerekirse ev ev dolaşalım ve Doğanşehir’i bu hizmetten mahrum etmeyelim” dedi.

Milletvekili Öznur Çalık, “Bu gün seçim yok, yarın seçim yok. Oy da istemiyoruz. Yaptığımız yatırımların neler olduğunu bundan sonrada neler yapabiliriz onları sizinle paylaşıyoruz. Biz ne dediysek hangi söylemi kullandıysak aynısını yaptık. Allah’a hamdolsun. Hastanenin temeli atıldı. Şu an inşaatı aldı başını gidiyor. Doğanşehir’e 5 yıldızlı otel konforunda bir hastane yapılıyor. Emniyet binamız bitiriliyor. Doğanşehir e biz ne söz verdik. Anadolu lisesi ve başkanlarım Ankara’ya geldiler, hep beraber Milli Eğitim Bakanımıza gittik. Doğanşehir’de Doğanşehir Anadolu lisesini hemen çıkarttık. Aynı şekilde anaokulumuz, ilköğretim okulumuz, üç adet lisemiz, ilköğretim okullarımız Elmalı’daki 8 derslik ilköğretim okulumuz. Allah razı olsun Vahap amcanın babası adına yaptırmış olduğu sağlık ocağı. Hizmetlerimizi saymakla bitiremeyiz. Doğanşehir için öncelikli olarak doğalgazımızı getireceğiz gerekirse tanıtım için toplantılar yapalım. Evleri gezelim, doğalgazın önemini anlatalım. Sanayi sitemizin yapımı hızla devam ediyor. Kısa zamanda bitireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öznur Çalık, vatandaşların sorunlarını dinledikten ve çözüm için söz verdikten sonra ilçeden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız