SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Çalışmalarımız Var"

0
Güncellendi - 2018-02-14 14:07:57
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediyesinin her zaman esnaf ve sanatkârların yanında olduğunu belirten ESKKK Başkanı Ali Evren, esnafların bir araya toplanması için talepte bulundu. Evren, “Malatya genelinde birçok alanda hizmet veren esnaflarımızın bir araya toplanabileceği bir Organize Sanayi Bölgesinin oluşturulması çok önemli. Sizlerin belirleyeceği bu alanlarda, esnaflarımızın teknolojik gelişmeleri de takip ederek hizmet üreteceğine inanıyorum. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Çakır: Ciddi çalışmalarımız var

Esnafların sanayi sitelerinde toplanmasının Malatya için çok faydalı olacağına inandığını belirten ve bu konuda ciddi çalışmalarının olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise “Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımızın yoğun olarak bulunduğu şehir merkezindeki mekânları yenileyerek açık AVM’lere dönüştürdük. Sanayi Sitesi esnaflarımızın, kerestecilerimizin, mobilyacılarımızın ve mermercilerimizin kendilerine ait birer sitelerinin olması hem şehir düzeni açısından hem de sektörün gelişmesi anlamında çok önemli. Yeni sanayi sitelerinin oluşturulması için yer belirlenmesi noktasında ciddi çalışmalarımız bulunuyor. Bu kapsamda esnaflarımızla ve sizlerle toplantılar yaparak önerilerinizi değerlendiriyoruz. Sanayi bölgelerinin gelişmesi ve yenilenmesi noktasında Bakanlığımızın çıkarmış olduğu yasalar esnaflarımız için büyük bir şans. Esnaflarımıza bir arada hizmet verebilecekleri mekânlar oluşturma gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    tam 2 yıldır bu konuşuluyor.sadece konuşuluyor ,atılan tek somut adım yok.bugünde 2 yıl öncesi konuşma olmuş.şoför okulu güya tahsis edilecekti.hiç bir gelişme olmadı.sanayi esnafıda yatırım yapamıyor.bu konular bir konuşulmaya görsün ,sonuca kısa sürede ulaşmak zorundasınız.hem yer sahipleri hem kiracılar açısından geleceğin bir an önce görülmesi lazım.ilgili kişilerin son durum hakkında esnafa bilgi vermesi görevidir.böyle afaki açıklamalar boşuna yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (6 yıl önce)
    önümüzdeki seçimde karşısına aday çıkınca gezmeler demeçler başladı.30 yıllık saltanat sonamı eriyor ?
    0
    0
    Yanıtla