SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Değişiklikler Olabilir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:52:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Belediyenin taşıma yaptığı alandan taşıma yapmayacağız” diyerek, okul derneklerine servislerin para verme zorunluluğu olmadığını belirtti. 

Tatlı, "Biz ne kadar planlama yaparsak bize o kadar bütçe ayrılır. Onun için spesifik olarak net bir rakam belirleyemiyoruz. Ama bütün taşıma kapsamında olan her yerden özelikle belediye hizmetlerinin ulaşmadığı alanlardan taşıma yapıyoruz. Ancak taşımalı eğitim mevzuatımız geçen hafta yayınlandı. Bundan dolayı sayımızda ciddi değişiklikler olabilir. Onun için sayı vermek şansına sahip değilim. Değişiklik yapılacak ve belediyenin taşıma yaptığı alandan taşıma yapmayacağız"dedi.

Bu arada, okul servis taşımacılığıyla ilgili olarak, servis firmalarının okul idarecilerinin kendilerinden okul derneğine bağış istedikleri yönündeki iddialar Tatlı’ya soruldu. Tatlı da, “Bu konuyla ilgili bana da bu tarz şikayetler geldi. İlçe Milli Eğitim müdürlerimizle konuyla ilgili gerekli talimatları verdim. Kesinlikle okul servis araçlarıyla ilgili mevzuat bize ne yüklüyorsa onu yapacağız. Onun dışında hiçbir şey yapmayacağız. Mevzuat bizim için sadece servis araçlarının düzenli gelip gitmeleri ile ilgili kontrolü yapmaktır. Yoksa ihaleyi biz yapmıyoruz, servisi de okul aile birliği ya da okul yönetimimiz belirlemiyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız