SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Destekler Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:54:43
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Ticaret Borsası (MTB) tarafından gerçekleştirilen, KOSGEB ve ABİGEM tarafından desteklenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kapsamında eğitime katılan 30 girişimciye sertifikaları düzenlenen törenle verildi. 
 
Akkoza Otel'de gerçekleştirilen sertifika törenine; Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürse Özbey, Malatya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Vahap Bulgurlu, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Müdiresi Müjde Demirkazık, Malatya KOSGEB Müdürü Murat Seki ile sertifika alacak olan girişimciler katıldı. Sertifika töreninde konuşan ABİGEM Müdiresi Müjde Demirkazık, "İnşallah Malatya iş piyasasında yerlerinizi alacaksınız. Program boyunca gösterdiğiniz özveri ve öğrenme gayreti için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere eğitimimiz Malatya Ticaret Borsası tarafından finanse edilmiş, ABİGEM ve KOSGEN tarafından sunulmuştur. Bundan sonraki ticari yaşantınızda da ABİGEM olarak hem KOSGEB'in KOBİ destekleriyle ilgili hem de devletimizin sağladığı hibe ve finansman kaynaklarına ulaşmanızla ilgili gerekse de kurumsal danışmanlık anlamında yanınızda olmaya hazırız" dedi.
 
Malatya KOSGEB Müdürü Murat Seki ise, girişimcilere ciddi destekler verdiklerini kaydederek, "Amacımız Malatya'da girişim potansiyelini ortaya çıkarmak ve bu potansiyeli ekonomiye ve sosyal hayata kazandırılmasıdır. Bundan hareketle de yaklaşık 900 girişimci, programa katıldı ve sertifikalarını aldılar. İnşallah biz bu programla, sertifikasını vereceğimiz kişilerin Malatya'da iş hayatına kazandırılması noktasında ciddi destekler vereceğiz" diye konuştu. Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürse Özbey de, "Malatya Ticaret Borsası Başkanlığı, KOSGEB ve ABİGEM müdürlüklerinin işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılarak sertifika almaya hak kazanan sizler, aldığınız bu eğitim ve iş fikri ile yeni bir işyerini kurma veya kurulu olan işyerinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifikası alan sizler, devletin sağladığı yeni girişimcilik desteğinden yararlanacaksınız" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından eğitime katılanlara sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız