SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Gayretlerimiz Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:12
A- A+ PAYLAŞ

Parçikanlılar Derneği, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. 

Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret etti. Dernek çalışmaları ve Parçikan (Bozburun) Köyü hakkında bilgi alan ve köyün sorunlarını dinleyen Tüfenkci, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Tüfenkci, "Parçikanlılar yapmış oldukları hizmetlerle, duruşları ve hep sağ duyudan yana tavırları ile sevilen sayılan hemşerilerimiz. Bozburun Köyü’nün sorunlarını çözme noktasında ciddi gayretlerimiz oldu. Köy halkı yazın yaylalara göç ettiğinden dolayı bunu getirdiği bir takım zorluklar var. Büyükşehir olmakla beraber yapacağımız projelerle daha modern daha yaşanılabilir hale getireceğiz. Kanalizasyon ve yol sorununu da önümüzdeki dönemde istişare ederek alt yapı sorunlarını da inşallah çözeceğiz" İfadelerini kullandı.

Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümtaz Kaplan ise, dernek hakkında bilgi vererek AKP’ ye başarılar diledi. Kaplan, "AK Parti’nin vatanımıza güzel hizmetleri oldu. Bu hizmetlerin devamını dilemekteyiz. Biz de elimizden geldiğince vatanın birliği, beraberliği ve kalkınması için katkıda bulunacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız