SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi İstek Geliyor"

A- A+ PAYLAŞ
 
Koyunoğlu Mahallesi'nde yapımı devam eden Belediye Sosyal Tesisleri'nde inceleme yapan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
 
Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Çakır, önemsedikleri projeler arasında bulunan çok amaçlı belediye sosyal tesislerinden 5'inin tamamlandığını, 9 adet tesis içinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır konuyla igili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Çalışmalarını incelediğimiz Koyunoğlu çok amaçlı sosyal tesis, büyük bir kompleks şeklinde yapılıyor. Tesis, tek kubbeli Osmanlı mimarisine sahip. İçerisinde büyük bir salon, Muhtarlık irtibat bürosu, mescit, lavabo gurupları ve depo gibi bölümler bulunuyor. Etrafında yapılacak düzenleme ve park ile birlikte mahallemizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Buradaki çalışmaları yılsonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Malatya’mızın çevreyolu altı başta olmak üzere ihtiyaç duyulan mahallelerde sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılabileceği, vatandaşların taziye ve toplantı gibi farklı amaçlarla kullanabilecekleri mekanları oluşturmak için projeler geliştiriyoruz. 
 
Semt Konakları, çok amaçlı Belediye Sosyal Tesisleri ve Kültür Merkezleri gibi projelerimizi mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre projelendiriyoruz. Ayrıca bir yaşam merkezi oluşturacağız. Nikah Sarayı projemiz hazır. Devam eden sosyal, kültürel, alt yapı ve fiziki yapılanmaya yönelik çalışmalarımız tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız yapılan bu çalışmaların güzelliklerinin daha iyi farkına varacaklardır. Belediye olarak gelen bu istekleri değerlendirerek öncelik sırasına göre planlamasını yapıyoruz. Malatya’mızın her mahallesine vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek sosyal altyapıyı, sosyal donatıları yapmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz”  ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız