SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Katkılar Sağladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:40:20
A- A+ PAYLAŞ
 
 
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’na atanan Vali Ulvi Saran, veda ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata’yı ve İl Genel Meclis üyelerini ziyaret etti. 
 
Vali Ulvi Saran, İl Genel Meclisi ile çeşitli çalışmalarının olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:
 
"Nasip olursa Ramazan Bayramı'ndan sonra Malatya’dan ayrılacağız. Malatya iyilik ve güzelliklere layık olan bir yerdir. Zaman, ihtiyaçların karşılanması için yeterli değil. İnsanoğlunun ihtiyaçları sınırsızdır ama imkanlar kısıtlıdır. Çok büyük çapta ve çok sayıda irili ufaklı sulama projesini hayata geçirdik. Tarım ekonomisinin bel kemiği olan kayısı tarımının geliştirilmesi ve diğer tarım alanlarında ihtiyaç duyulan su ihtiyacının karşılanması için sulama projelerine ciddi katkılar sağladık."
 
İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata da, Vali Saran'a yeni görevinde başarılar dileyerek şu ifadelere yer verdi:
 
"Bizler 3 yıldır Sayın Valimizle çalıyoruz. Kırsala hizmet götürmede kendileriyle yarıştık. Burada kaynakların az oluşu ki, yaklaşık 190 milyona yakın bir para 4 yıllık bir bütçe olarak ve sadece İl Özel İdaresi'ne gelen, KÖYDES’e gelen 40 milyara yakın bir kaynak var. Bu kaynakların az oluşu, hizmetlerin geniş olması ve ihtiyaçların bitmemesi bizlerin sıkıntılarından biridir." 
Vali Saran'ın Malatya’ya birçok proje kazandırdığını söyleyen Şavata, "Bunların en başında Beydağı’nı ağaçlandırma vardır. Bugüne kadar 'buralardan orman olmaz, kayalıkta ağaç olmaz' sözlerini duyduğumuz bilirkişilerin karşısında, yeni bir teknikle bir orman kazandırdı" dedi.
 
Konuşmaların ardından Ulvi Saran’a, Naci Şavata, AK Parti grubu adına Mehmet Ali Doğan ve Çevre Şehircilik Komisyonu Başkanı Battal Paşahan birer plaket takdim ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız