SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ciddi Kazanımlar Sağlayacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:02
'Ciddi Kazanımlar Sağlayacağız'
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran seçimleri sonrasında milletvekili seçilen Mustafa Şahin ve Av. Bülent Tüfenkci’nin teşekkür ziyaretleri sürüyor. Şahin ve Tüfenkci son olarak Yazıhan ilçesini ziyaret ederek seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Beraberlerinde AKP İl Başkan Yardımcısı Cumali Altıntop ve partililerle birlikte Yazıhan AKP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Av. Bülent Tüfenkci, burada ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün de katıldığı toplantıda ilk olarak söz alan Milletvekili Bülent Tüfenkci, AKP’nin her zaman millete inanan ve milletin kararına saygı duyan bir parti olduğunu dile getirdi. Bugüne kadar milletin kararına saygı duyduklarını belirten Tüfenkci, bu süreçte de milletin vermiş olduğu karara saygı duyacaklarını söyledi. Milletin üzerlerine yüklediği sorumluluktan asla kaçmayacaklarını belirten Tüfenkci, ”Bugün ortaya çıkan tabloda MHP’ye bakıyorsunuz ‘Ben koalisyon kurmam veya ben şunda yer almam’ gibi Türkiye’yi bir kaosun içine itmenin hesabını yapıyor. CHP’ye bakıyorsunuz abuk sabuk şartlarla koalisyona heves etmeye çalışıyor. Bunlara kendi aralarında buyurun koalisyon yapın denildiğinde ise görünüyor ki kendi içlerinde de bu koalisyonu sağlayamıyorlar” dedi.

AKP’nin milletin içerisinde çıkan ve milletin istikametini belirlediği bir parti olduğunu belirten Tüfenkci, “Milletin belirlediği bir parti olarak biz milletle beraber yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan AKP Milletvekili Mustafa Şahin ise, bir seçimin daha geride kaldığını ifade ederek, “Allah’a hamd olsun, bu seçimi de Yazıhan olarak Malatya olarak yüzümüzün akıyla geride bıraktık. Burada emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ederiz” dedi.

Şimdiye kadar iktidar milletvekilleri olarak bölgeye en iyi hizmeti getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Şahin, bundan sonrada da yeni seçilen 5 milletvekili olarak yine hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. AKP’nin Malatya’da çıkardığı 5 milletvekilinin hem Yazıhan hem de Malatya için daha da hayırlı hizmetler yağacağını ifade eden Şahin, “Eminim ki bir ekip ruhu içerisinde Malatya’mıza çok ciddi kazanımlar sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Milletvekilleri Şahin ve Tüfenkci beraberindekiler ile daha sonra Yazıhan Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir'i de ziyaret ederek bir süre görüştüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız