SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Manada Gelişme Sağlandı"

0
Güncellendi - 2018-06-15 06:17:04
A- A+ PAYLAŞ

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıldönümü münasebeti ile Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Albay Yılmaz, beraberinde İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kurmay  Albay Metin Geyiktepe ve Jandarma personeli ile Vali Kaban’ı makamında ziyaretinde kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek teşkilatın kuruluş yıl dönümü münasebeti ile İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin de katılımı ile sabah gerçekleştirdikleri Atatürk Anıtına çelenk sunumu töreni sonrası kendilerini ziyaret ettiklerini ifade etti.

Albay Yılmaz, “ Jandarma Teşkilatımızın 179. Kuruluş yıl dönümü vesilesi ile kutlama programı çerçevesinde makamınızda sizi de ziyaret ederek duygularımızı sizinle paylaşmak istedik. Jandarma ve Emniyet olarak, güvenlik kuvvetleri olarak işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Sabah düzenlenen törende emniyet teşkilatımız yanımızdaydı, aynı şekilde Polis gününde de bizler emniyet teşkilatımızın yanında oluyoruz, bu görevlerimize yansıyor. Diğer kurumlarla da aynı şekilde uyum içerisindeyiz” dedi.

Vali Kaban da “Ciddi manada bir gelişme sağlandı. Jandarmamız o klasik sistematiği içerisinde yürüyerek geldi ve onu bir öteye taşımayı başardı, fazlasıyla başarılı oldu. Hakikaten başta da ifade ettiğiniz gibi 179 yıllık bir birikim var, ciddi manada oluşmuş bir kurum kültürü var, bu kurum kültürünün geleceğe, gelecek nesillere bir güvenlik unsuru olarak başarıyla taşınması esas, bununda teşkilatımız tarafından yapılacağına eminim ve hiçbir şüphem yoktur. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız