SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Mesafe Kaydettik"

0
Güncellendi - 2016-11-29 22:19:27
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, uluslararası kalite standardına ulaşmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında TSE-10002 KYS Vatandaş Memnuniyet Belgesi almak için hazırlıklarını tamamladı. Malatya TSE Müdürü Eraslan Yılmaz, Yeşilyurt Belediyesinin vatandaş memnuniyet belgesini almak için ciddi bir mesafe kat ettiğini söyledi.

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binasının toplantı salonunda düzenlenen TSE-ISO-EN 9001-2008 gözetim denetim toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Malatya TSE Müdürü Eraslan Yılmaz katıldı.

Toplantının detaylarıyla ilgili bilgiler veren Malatya TSE Müdürü Eraslan Yılmaz, TSE-10002 Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin kamu ve kurumların doğru bir işleyiş ve çalışma modeline sahip olmaları için önemli olduğunu söyledi.

Malatya’nın Büyükşehir statüsü ile 2014 yılında hizmet alanı genişleyen Yeşilyurt Belediyesinin henüz ilk yılında TSE ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesini almasının önemli bir başarı olduğunun altını çizen Yılmaz, Kalite Yönetim Sisteminin Uluslararası kuralları gereği yılda en bir defa gözetim tetkiklerinin yapılmasının şart olduğunu sözlerine ekledi.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİ KURUMSALLAŞMA AÇISINDAN BAŞARILI YOLDA”

Yeşilyurt Belediyesinin bu belgeyi almak adına ciddi çalışmalar yaptığı gözlemlediklerini ifade eden TSE Müdürü Yılmaz, “Yeşilyurt Belediyesinin TSE-10002 KYS Vatandaş Memnuniyet Belgesini almak için yaptığı başvuru kapsamında belediyenin hangi aşamada olduğunu görmek adına buradayız. Belki vatandaşlar olarak bu iyileştirmeleri yakinen görüyoruz ancak bunları dokümanlar üzerinde görmemiz lazım. Öncelikle Kalite Yönetim Sistemi içerisinde yer alan vatandaş memnuniyeti ilgili verileri inceleyeceğiz. Bu değerlendirmeler ışığında belgenin verilip verilmeyeceği belli olacak” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin belgeye hak kazanabilmesi için ciddi bir çalışma yaptığını sözlerine ekleyen TSE Müdürü Yılmaz, “Yeşilyurt Belediyesi KYS sisteminde neredeydi, nereye geldi, iyileşmeler nelerdir bunları gözlemleyeceğiz. 2014 yılında kurulan Yeşilyurt Belediyesinin ilk yıl içerisinde TSE ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesini almaya hak kazanmasının ardından bir üst belgeyi almak için başvuru yapıp, hazırlıklara başlaması iyi gelişmeler olduğunu gösteriyor. Yeşilyurt Belediyesi kurumsallaşma aşamasında ciddi mesafeler aldığını görmekteyiz. Tabii ki İş Güvenliği de bu açıdan önemli konu başlıkları arasında yer almaktadır. Önümüzdeki yılın haziran ayında İş Güvenliği ile ilgili mevzuatlarda bütün kamu kurumlarda zorunlu hale gelecek” dedi.

Toplantıda Yeşilyurt Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan veriler ve bilgiler sinevizyon şeklinde katılımcılara aktarıldı.

Bülten

yesilyurttse

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız