SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Mücadele Verdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:31:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Anayasa çalışmaları akamete uğrarsa bunun en önemli sebebi muhalefet partileri olur” dedi.

Beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte Hizmet İş Sendikası Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Milletvekili Çalık, sendikanın kuruluş yıldönümü olması ve sendika başkanlığına tekrar seçilen Bünyamin Geleri’ye ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.

Çalık, yeni anayasa hazırlığı konusunda 60 madde üzerinde uzlaşma sağlandığını belirterek, “Anayasa çalışmaları akamete uğrarsa bunun en önemli sebebi muhalefet partileri olur. Biz yeni ve sevil bir anayasa için ciddi mücadele verdik” dedi.

Çalık, Hizmet İş Sendikası hakkında da şunları söyledi:

“Hak İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası sadece kendi çalışanlarının sorunlarıyla ilgilenmiyor. İşçilerin maaş ve özlük hakları dışında sosyal sorumluluk projelerinde önemli adımlar attılar.”

Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ise özel ve taşeron şirketlerde çalışan işçilerin de sendikalara üye olmaları için Meclis’ten destek beklediklerini kaydederek, sendika üyeliği konusundaki gelişmeyi de paylaştı.

Geleri, “7 Kasım 2013 itibarıyla artık sendika üyeliği noter kanalıyla değil, e devlet sistemiyle başlaması bizleri sevindirmiştir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız