SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Mücadele Verdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:52:26
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor ve 44 Malatyaspor’a yapılan haksızlıkların takipçisi olduklarını belirterek, “Sanılmasın ki, ilgilenmiyoruz. İlgilenme konusunu basınla paylaşmadığımız için ilgilenilmedi gibi bir algı oldu. Yeni Malatyaspor hem de 44 Malatyaspor için mikrofonların önünde değil. Kameraların arkasında bu konuda ciddi mücadeleler verdik ve verilmeye de devam edilecektir” dedi. 

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 1.Lig’e yükselme play off maçlarında Muğla Fethiyespor’la oynanılan ve 4-2 mağlup olunan maçta hakemin tutumunu eleştirdi. Konuyu ilgili Bakanlığa, Futbol Federasyonu’na , Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne ilettiklerini söyleyen Öznur Çalık, “Yaptığımız iletimler, bundan sonraki mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için çok önemli adımlar olacaktır diye ümit ediyorum.

Her zaman Yeni Malatyaspor’un arkasında destekçileriyiz. Yöneticiler de bunun bilincinde. Play-off maçlarında Konya’da olmayı isterdim, ancak yurt dışı görevim nedeniyle bulunamadım" ifadelerini kullandı.

Çalık, Yeni Malatyaspor ve 44 Malatyaspor’a yapılan haksızlıkların takipçisi olduklarını belirtip, “Sanılmasın ki, ilgilenmiyoruz. İlgilenme konusunu basınla paylaşmadığımız için ilgilenilmedi gibi bir algı oldu. 44 Malatyaspor’un mağdur olmaması için girişimlerimiz oldu. Ancak bunları kamu oyu ile paylaşmamamız eksiklikti. Hem Yeni Malatyaspor hem de 44 Malatyaspor için mikrofonların önünde değil. Kameraların arkasında bu konuda ciddi mücadeleler verdik ve verilmeye de devam edilecektir" şeklinde konuştu.

FUARI GEZDİ

Malatya’da, belediye yanındaki fuar çadırında 30 Mayıs’ta açılan ve 2 Haziran akşamı sona erecek olan Hayat Boyu Öğrenme Fuarı’nı gezen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadınların ilgisiyle karşılaştı.

Beraberinde  İl Başkan yardımcısı Murat Turgut ve partinin bazı yöneticileriyle birlikte Hayat Boyu Öğrenme Fuarı’nı gezip, Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılıp el emeklerini sergileyen kadınlarla sohbet eden milletvekili Çalık, fuarı beğendiğini söyledi.

Burada yaptığı açıklamada, AKP iktidarlarının kadınlara yönelik birçok kanun çıkardığını ve kadın işyerlerinin arttırılması için destekler verildiğini söyleyen Çalık, Halk Eğitim Merkezi kurslarında usta öğreticilik yapan kadınların kadrolu yapılmasıyla ilgili talepleri de dinledi.

Çalık, “Usta öğreticilik yapan kadınların kadro verilmesi konusunda hem Başbakanımız hem de Milli Eğitim Bakanımıza iletiyoruz. Ama kadro ile ilgili hali hazırda kadro verebiliriz demekte zorlanıyorum. Ama çalışmalar devam ediyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız