SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Temellere Oturduğu İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:30
A- A+ PAYLAŞ
 
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, ''Hükümetimiz Suriye ve Türk halklarının kardeşliği noktasında gerekli adımları atacak, Suriye için gerekli yaptırımları da uluslararası boyutta uygulayacaktır'' dedi. 
     
Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Muzaffer Erşan, Tüfenkci'yi ziyaret etti. Erşan, Tüfenkci'nin bir süre önce yeniden İl Başkanlığına seçildiğini hatırlatarak, Tüfenkci'ye Malatya ve ülke sorunlarıyla ilgili gerekli desteği vereceklerini belirtti. 
     
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüfenkci de AK Parti olarak bütün sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içinde olduklarını söyledi. 
     
Türkiye ekonomisinin iyi bir durumda olduğuna dikkati çeken Tüfenkci, ''Suriye'nin askeri uçağı düşürmesi ve sonrasında bir takım endişelere mahal verilse de artık Türkiye ekonomisi ciddi temellere oturduğu için hemen bugünden yarına sallanmaz'' dedi. 
     
Askeri uçağın pilotlarından birinin Malatyalı olduğunu, diğerinin de Malatya'da görev yaptığını kaydeden Tüfenkci, şunları kaydetti: 
     
''İnşallah onlardan da sağ salim haber alır ve bunu ucuz bir şekilde atlatmış oluruz. Hükümetimiz Suriye ve Türk halklarının kardeşliği noktasında gerekli adımları atacak, Suriye için gerekli yaptırımları da uluslararası boyutta uygulayacaktır.'' 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız