SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Transferler Yaptık Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:50:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli teknik direktörü Yücel İldiz, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de güçlü ekiplere karşı mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Bolu Termal'de toplandı. İlk etap kamp çalışmalarını da Bolu'da gerçekleştiren sarı kırmızılılar, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında hazırlık karşılaşmaları oynayacak. 

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Yücel İldiz, takımda eksik bölgelerin olduğunu ve nokta transferler yapılması gerektiğini anlattı. 

"EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE OLACAK"

Eksik bölgelere takviyelerinin devam edeceğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Sonuçta bütün takımlarla öyle ya da böyle karşı karşıya geleceğiz. Zorlu bir ligde mücadele edeceğiz. Çekişmeli bir sezon geçireceğiz. Bu ligde süper lige yükselebilmek için en az 10 ekip iddialı kadrolar kuruyor. Çok ciddi rakamlar harcanıyor. Etkili oyuncular alınıyor. Herkes kendi çapına göre bir takım yaratmaya çalışıyor. Bizde bu sene yeni bu lige çıkmış bir takım olarak ‘Kervan yolda düzülür’ misali hem kadromuzu korumaya gittik hem de takviyelerle güçlendirmeye çalıştık. Hiçbir şey kolay olmuyor. Hatta biraz ağır bile kaldık. Yine de bu anlamda başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sonuç olarak ciddi transferler yaptık. Bu ciddi transferlere eksik bölgeler için devam da etmeliyiz” dedi. 

"YÖNETİME RAPORUMUZU SUNDUK"

İldiz, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçları oynayacaklarını kaydederek, şunları söyledi: "Birinci etapta kadromuzu bazı isimler kattık. İkinci etabın sonunda çok ciddi 4-5 oyuncumuzun kadromuza dahil olmasını bekliyoruz. O oyuncularda kadromuza dahil olduğu zaman Yeni Malatyaspor olarak amacımızın ne olduğunu net olarak görebiliriz. birinci etap kampı istediğimiz gibi geçti. Futbolcularımıza gerekli yüklemeleri yaptık. Fizik gücümüzü artıracak idmanlarla 1.etabımızı noktaladık. Geldik ikinci etap kampına. İkinci etap kampında yine idmanlarımızı ağır geçecek. Bu etapta bunların dışında birde hazırlık maçları yapacağız. O hazırlık maçlarında fotoğraf bize neyi gösterecek, hepimiz göreceğiz. Eksiğiniz ne derseniz, bu soruya bugün tam anlamıyla cevap veremem. O hazırlık maçlarımızda eksiğimiz ne olduğu konusunda daha net cevap verebilirim. Ama takımda bazı sıkıntı bölgeler göze çarpıyor. Özellikle o bölgelere transfer takviyelerinin yapılması gerekiyor. Bu konuda Kulüp Başkanı ve sportif direktöre gerekli raporlarımızı sunduk." 

"TAKIMIN BEKÇİSİYİZ"

Tecrübeli teknik adam, takımın bekçisi olduklarını kaydederek, "Kulüp başkanı Adil Gevrek ile yaptığım görüşme sonunda, ona da bu konuyu belirttim. Sıkıntılı olan bölgelere transferlerin 2.etabın başına kadar yetişmeli olacağını söyledim. En azından bu sıkıntılar giderilmeli ki, lige güzel bir başlangıç yapıp gerisini getirelim. Malatya halkı heyecanlı şekilde takımlarını bekliyor. Onların heyecanının anlıyorum. Haklılarda. Uzun süren bir hasretlerine kavuştular. Ama biz onları heyecanlandıran bir takım kurmalıyız ki, onlarında bize olan inancı kaybolmasın. Zaten, bizde o heyecanla görevi kabul ettik ve dümene geçtik. Bu takım asıl sahibi ben ve ekibim değil. Asıl sahibi sizlersiniz. Biz sadece bekçileriyiz. Ama bizde bu bekçiliği iyi yapabilmemiz için, takıma takviyeler sürmeli" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız