SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Yol Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:55:34
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi sınırları içinde olan muhtarlarla bir araya gelip, sorunları dinledi. 

Toplantı da Battalgazi'nin sınırları içinde olan muhtarların sorunları dinlendi.Birebir ilgilenen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,Yardımcıları ve Birim Müdürlerine anında talimat vererek muhtarların sorunlarını hafifletme ve vatandaşların daha huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri amacıyla bu toplantıların devam edeceğini dile getirdi.

"CİDDİ BİR YOL ALDIK"

Battalgazi Merkez binasında yapılan toplantıda mahallelerin sorunları dinlenirken, gelen şikayetleri anında değerlendiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,"Yeni oluşum içindeyiz. Sizlerle elbirliğiyle projelerimizle Malatya'yı ve Battalgazi'yi daha iyi yerlere getireceğimizden şüphem yoktur.İyi bir ekibiz.Birim Müdürlerimiz sorunlara anında müdahale etmektedir.Başharık Mahallesindeki sorunları bir bir halletmeye başladık. Orduzu'da gelen şikayetler üzerine sıcak asfaltlama kaplamasına geçildi" dedi.

Gürkan, 3 ayda ciddi bir yol aldıklarını belirterek, "3 aya yakın bir zamanda Malatya'nın büyükşehir olması itibariyle metropol ilçe belediyesi olan Battalgazi'ye sizlerde bizlerde yeni seçildik.Yeni bir oluşum içerisindeyiz.Yönetim ve çarkın dönmesi için bu 3 aylık dönemde bir çok yol kat ettik.Bizim kendi görev alanı içimizde vatandaşımızı zora sokacak bir sorunla karşılaşmadık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yavuz (8 yıl önce)
    Ya bu battalgazi belediyesinin hiç bir icraatını bizim mahallede görmedim on yıldır pisliğin içinde yaşıyoruz mahalleyi (perişanlık) götürüyor ne bir yol çalışması ne bir asfaltlama hiç birşey yapmıyor sonra da çıkıyor tv lere sallayıp tutuyor bi çöp toplamayla bi tarihi alanları restorasyonla hizmet olunmaz sadece restorasyonla adını duyurdu adı hizmetçi başkana çıktı kesinlikle başkan hakkını versin haksızlık yapmasın oy için Ama Öznur çalık sağolsun bunlar için
    0
    0
    Yanıtla