SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çift Başlı Yılan

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:08
Çift Başlı Yılan
A- A+ PAYLAŞ

Giresun’un Burunucu köyünde bulunan çift başlı yılan ilgi odağı oldu. 

Hayvanlar aleminde ender olarak görülen çift başlı yılanlardan biri, Giresun’un Burunucu köyünde daha yavru halde bulundu. Burunucu köyünde çiftçilik yapan bir vatandaş tarafından fındık bahçesinde çalışırken bulunan çift başlı yılan yavrusu mahallelinin ilgi odağı haline geldi. Yılan yavrusunu bulan kişiden alarak bir gün evinde besleyen Muhammet Kösal Avcı, nasıl beslendiğini bilmediği için Milli Parklara teslim etmek istediğini söyledi.

Evde beslediği yılanı gün içerisinde komşulardan meraklıların gelip gördüğünü belirten Muhammet Kösal Avcı, “Bu yılan adeta masallardaki gibi. Çift başlı yılanı masallarda duymuştum fakat ilk defa görüyorum.Bu yılanın büyümüş halini görmek istiyorum. Evde beslemeyi çok isterdim ancak nasıl beslenir nasıl büyütürüm bilemiyorum. Daha doğrusu beslerken zarar vermekten endişe duyuyorum. Bu yüzden Milli Parklara teslim edeceğim. Umarım onlar ender rastlanan bu yılan yavrusunu koruyup büyütürler” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız