SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiftçiye 16 Milyonluk Ödeme

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:09
Çiftçiye 16 Milyonluk Ödeme
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Muhalefet Suriye'de işlenen zulüm karşısında sessiz kalmıştır" dedi.
 
Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, önceden olduğu gibi son günlerde de muhalefet partisinin radar üssü ve bölge müdürlükleri konusunda "cazgırlık" yaptığını ve Suriye konusunda sessiz kaldığını söyledi. Partililerle birlikte Dilek beldesini ziyaret eden Milletvekili Şahin, bugüne kadar islam ülkelerinin karşısında İsrail'in yanında hiçbir zaman yer almadıklarını belirterek, NATO'ya üye ülkelerin NATO'nun kararlarına uymak zorunda olduklarını, NATO üyeliğininse AKP iktidarları döneminde değil, 1950'li yıllarda gerçekleştiğini ifade etti. Suriye'de yaşanan olayların insanlık dışı olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin, "Bugün Suriye'de Müslüman kanı akarken, Humusta, Hamada katliamlar yaşanırken Kılıçdaroğlu ve ekibinin tamamı bu zulüm karşısında tek kelime sarf etmemiştir. Eğer siz gerçekten Müslüman kanının dökülmesini istemiyorsanız bu yaşananlar karşısında da sessiz kalmamalısınız" dedi.
 
Bölge müdürlükleri konusuna da değinen Şahin, meteorolojik hizmetlerin alımında hiçbir aksama ya da gerileme olmayacağını aksine ölçüm istasyon sayısının artırıldığını, ileri teknoloji sayesinde etkinliğin daha da artırıldığını söyledi. "Malatya için Meteorolojik veri ağımızdan, daha önce günde 3 defa aldığımız meteorolojik veriler artık dakikalık olarak alınacak ve tahmin, araştırma ve sayısal modelleme çalışmalarında kullanılacaktır" diyen Şahin ilimizde 6 adet meteoroloji gözlem istasyonunun bulunduğunu ve bunlara yenilerinin ekleneceğini belirtti. Şahin, "Bize bölge müdürlüğünden ziyade hizmet gerekiyor. Hizmetlerde herhangi bir aksama yoksa gerisi teferruattır. Bölge müdürlüğü Malatya'ya kurulmuşsa bu bizim için kazanım Elazığ için kayıp değildir. Nitekim son yıllara baktığımızda ilimize birçok bölge müdürlüğünün kurulduğunu görmekteyiz. Biz bölge müdürlüğü ilimize kazandırıldı diye böbürlenmeyeceğiz, bizden gitti diye de üzülmeyeceğiz. Cazgırca bağırıp insanlarımızın beyinlerinin sulandırılmasına da müsaade etmeyeceğiz" dedi. Şahin iktidarın yaptığı bütün çalışmalara muhalefet partisinin topyekün savaş açtığını söyleyerek, muhalefetin görevinin iktidarın ufkunu açmak olduğunu ifade etti. 
 
Şahin,"Biz elimizden geldiğince doğru işler yapmaya çalışacağız.Vatandaşlarımızın dertleriyle dertleneceğiz. Sizlerin destekleri, talepleri bizler için emirdir. Yapabileceğimiz ne varsa elimizden geleni yaparız. Allah razı olsun demeniz bizim için yeterlidir" dedi.
 
ÇİFTÇİYE ÖDEME..

Malatya Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Şahin, ayrıca Gıda Tarım ve Hayavancılık Bakanlığı tarafından mazot, gübre ve topraz analizi destek ödemelerinin başladığını, 7 milyon TL mazot,8,5 milyonTL gübre ve 500.000 TL toprak analizi olmak üzere toplamda 16.000.000 TL tutarındaki destekleme ödemelerin üretici ve çiftçilerimizin hesabına aktarıldığını bildirdi.
 
Şahin başvuruları 3 Şubat 2012 tarihinde sona eren 2011 yılı mazot, gübre ve toprak analizi destekleme kapsamında ilimiz genelinde merkez ve diğer 13 ilçemizde 36000 civarında çiftçiye ödeme yapılacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız