SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çiftçiye Bayram Müjdesi Oldu"

0
Güncellendi - 2016-09-12 01:24:32
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, yeni düzenlemeyle çiftçi borçlarının bir yıl ertelendiğini, ertelenen borçlara yüzde 3 faiz uygulanacağını bildirdi.

Ziraat Odası Başkanı Solmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca tarımsal amaçlı kooperatiflere ve bu kooperatiflerin ortaklarına kullandırılan kredilerde düzenleme yapıldığını belirtti.

Solmaz, "Yeni düzenlemeyle çiftçi borçları bir yıl ertelendi, bu ertelenen borçlara yüzde 3 faiz uygulanacak. Vadesi geçen borçları ise çiftçiler yeniden yapılandırarak, bu ertelemeden faydalanacak." dedi.

Bu borç ertelemesin ve faiz oranının yüzde 3'e düşürülmesinin çiftçiye bayram müjdesi olduğunu belirten Solmaz, çiftçinin borçlarının ertelenmesi ve yeniden yapılandırılmasına ilişkin adım atan hükümete çiftçiler adına teşekkür etti.

Solmaz, tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak, Kurban Bayramı'nın insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hamit (7 yıl önce)
    Faizleri mi afettirdin sanki birde müjde veriyon.O kadarını da bizde takip ediyoruz adam
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit (7 yıl önce)
    SAYIN Başkan:3 YIL DIR Borçlar ertelendi.Şimdi yapılandırma mı yapılacak yoksa erteleme mi? Geçen yıl faizleri alarak erteleme yaptılar bu yıl aynı uygulama olacakmı? Yada sadece fetiye kooperatifimi bu uygulamayı yapıyor.bilgi verirseniz minetar olurum
    0
    0
    Yanıtla