SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiftçiye Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde tarım ve hayvancılık eğitimi verildi.

İl Tarım Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü teknik elemanlarınca Hekimhan ilçesinde Dursunlu Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi 50 çiftçi ve eşlerine, Hekimhan Öğretmenevi'nde, Hayvan Yetiştiriciliği, Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile muhtelif Ev Ekonomisi konularında eğitim verildi.

İl Tarım Müdürlüğü'nden Veteriner Hekim Feyzullah Doğan, Suni Tohumlama, Ziraat Mühendisi Mustafa Taşdoğan, Kırsal Kalkınma Yatırımları, Ziraat Teknikeri Neriman Özer Ev Ekonomisi ve Gıdaların Muhafazası, Hekimhan İlçe Tarım Müdürlüğü'nden Veteriner Hekim Vahap Aytürk, Hayvan Sağlığı, Ziraat Mühendisi Ersin Yıldırım, Rasyon Hazırlanması konularında bilgi verdi.

İlçe Tarım Müdürü Eylem Koç, ise, kooperatif üyelerinin karşılaştıkları sorunları kendilerine iletmelerini, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Eğitime katılan Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü Mehmet Karınsız, "Çiftçilerimizin ve eşlerinin tarımsal faaliyetlerinin olmadığı bu kış dönemlerinde düzenlediğimiz bu eğitimlere katılımın yüksek olması bizim çalışma şevkimizi artırıyor. Çiftçilerimizden gelen talepler doğrultusunda bölge ihtiyacı doğrultusunda tespit ettiğimiz tarım ve hayvancılık konularındaki eğitimlerimize aralıksız devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız