SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çifte Bayram Yapıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasını, "Tüm halkımız tarafından kabul görecek bir devlet adamıdır sayın Abdullah Gül"diye değerlendirdi

AKP Malatya teşkilatı parti binasında çocuklara 23 Nişan Şenliği düzenlendi. Şenlik çerçevesinde, tiyatrocu Mehmet Ali Karataş, çocuk oyunları sundu. Çocuklara, çeşitli hediyelerin verildiği program öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca konuşma yaptı.

Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili görüşlerini dile getirdikten sonra, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasını da değerlendirdi.

Başkan Koca, "Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayı olarak sayın Abdullah Gül'ü açıkladılar. Bu vesileyle biz AK Partililer şu saatler itibarıyla çifte bayramı yaşıyoruz. Devletin her kademesinde görev yapmış, ehliyetli ve liyakatlı, Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlı,adil, tarafsız, Cumhurbaşkanlığı makamına en layık, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ülkede ve dünyada en iyi şekilde temsil edebilecek ve tüm halkımız tarafından kabul görecek bir devlet adamıdır sayın Abdullah Gül.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız