SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çifte Bayram Yaşadık'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, çifte bayram yaşandığını bildirdi.

Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, anayasa değişikliğine Evet oyu verilmesini değerlendirirken, "Biz, AK Parti olarak, Anayasa değişiklik paketi kamuoyuna duyurulduğu günden itibaren, halkımıza madde madde; satır satır Mecliste oyladığımız düzenlemelerle ilgili bilgi verdik. Kimsenin kafasında tereddüt kalmaması için, usanmadan, bilenle ve bilmeyenle tüm ayrıntıları paylaştık. Bu çabaları yürütürken bizden maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm çalışanlarımız ve Partimize gönül vermiş bütün vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Evet veya hayır; rengi ne olursa olsun; verdiği oyun kıymetini bilerek sandıklara pusula atan ve vatandaşlık görevini yerine getiren tüm halkımızı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Milletimiz, Türkiye'nin dönüşümüne katkı vereceğini, çocuklarımızın aydınlık geleceği için uzun zamanlar sonra gelen bu fırsatı yakalamak istediğini beyan etmiştir. Milletimiz, "Evet" diyerek Ramazan Bayramımızın coşkusunu ikiye katlamış, bizlere çifte bayram yaşatmıştır" diyen Çalık, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:

"Bu söz diğer bütün sözlerin üstündedir. Artık vakit; siyasi polemiklerden uzaklaşarak; milletin ve ülkenin yararına olacak hizmet projeleriyle halkın karşısına çıkıp destek alma yarışına girme vaktidir. Vakit, muhalefetiyle iktidarıyla herkesin bir olup, bu memleketin insanlarına 12 Eylül Anayasasının hediyesi acı hatıraları unutturmak için kolkola mücadele etme vaktidir."

Bu arada, referandum sonuçlarının alınmasından sonra Malatya'dan İstanbul'a giden AKP Milletvekili Çalık'ın, bir toplantıya katılmak üzere yurt dışına çıkacağı ve 18 Eylül'de ülkeye döneceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız