SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiftin Katilleri Bakıcılarmış

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:06
Çiftin Katilleri Bakıcılarmış
A- A+ PAYLAŞ

“Ören Bayan” adlı iplik firmasının eski sahibi Georgia Karako ve eşi Jak Karako’nun cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Özbek çiftin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Zanlıların yakalanma anı da kameraya yansıdı. 

Beşiktaş’ta ikamet eden Georgia Karako (69) ve eşi Jak Karako’dan (77) haber alamayan oğulları, bina görevlilerini arayarak evi kontrol etmelerini, gerekirse kapıyı kırıp içeri girmelerini istedi. Eve giren bina görevlileri, yoğun gaz kokusu olduğunu fark etti. Dubleks evin ikinci katına çıkan görevliler, yaşlı çifti yatak odasında ölü olarak buldu.

Polise haber verilmesi üzerine olayla ilgili inceleme başlatıldı. Sitenin güvenlik kamerasını inceleyen polis, yaşlı çiftin evinde hizmetçi olarak çalışan Özbekistan uyruklu F.Y. (28) ve eşi G.Y.’nin (27) olay sabahı saat 07.30 sıralarında evden çıkıp bir taksiye bindiklerini belirledi. Bunun üzerine taksiciyle irtibata geçip şüphelileri nereye bıraktıkları soruldu. Taksicinin yeri tarif etmesi üzerine dün gece harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıları Fatih’te saklandıkları adreste yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki ifadelerinde suçlarını kabul etti. Maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle cinayeti işlediklerini itiraf eden zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYET ZANLILARI KAMERADA

Yaşlı çiftin katil zanlılarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde elinden yaralı olduğu görülen F.Y. (28) ve eşi G.Y. hastaneden çıkarken görülüyor. Zanlıların olay sabahı bavullarıyla evden ayrılıp taksiye bindikleri anlar da kameraya yansıyor. İki şüphelinin yakalanma anı ise polis kamerası tarafından görüntülendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız