SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiğdem Festivali Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:52:48
Çiğdem Festivali Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu beldesinde 4.Çiğdem Şenliği yapıldı.Mesire alanında yapılan şenlikte konuşan Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Benli, "Burada birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının daha da güçlendiğine şahit oluyoruz. Festivaller toplum bilincinin yerleşmesinde ben yerine bizi ön plana çıkaran etkinliklerdir. Bu etkinliğin devam etmesi şarttır. Beldemizin asfalt yapılmayan bazı kesimlerinin yapımı için valimiz ve milletvekillerimizden destek bekliyorum. Bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz açısından hayırlı uğurlu olur. Katılımlarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Vasip Şahin, Kurşunlu beldesini ilk kez ziyaret ettiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Kurşunlu beldemizdeki bu kalabalık bu festivalin önümüzdeki yıllarda da sürdürülmesi gerekliliğini gözler önüne seriyor. Kurşunluların birlikteliği ve beraberliği bizler için sevindirici bir tablodur.” 

Şenlik kapsamında Kurşunlu Belediyesi tarafından herkese etli pilav ikram edildi. Şenlikte mahalli sanatçılar sahne aldı, çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Şenliğe Vali Vasip Şahin, AKP Malatya Milletvekilleri Cemal Akın, Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yusuf (1 yıl önce)
    Çelikhan ilçesinde resimde gördüğüm ota ilmık deriz.Karların erimesiyle dağlarda çıkan ve yenilebilen zambak türündeki çiçeğe de bhılizak denir.Ayrıca yaylada dağ soğanı ve ışgın da toplarız.Rabb'imizin nimetleri çok.Çok şükür.Elhamdulillah.
    0
    0
    Yanıtla