SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çığırtkanlıkları Nafile!."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:03:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanşehir ilçesine yaptığı ziyarette, ilçe kaymakamını, AKP İlçe Başkanlığını ve esnafı ziyaret etti. 

Partili yöneticiler, belde belediye başkanlarının da bulunduğu ziyaretler esnasında konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, "Önceki siyasi partilerde gördüğümüz seçim öncesi seçim arefesinde yapılan yoğunlukta bir ziyaretler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Buradaki asıl amacımız insanları, köylerimizi, beldelerimizi diğer ilçeler ve diğer mülki erkanla beraber bu bölgenin sorunları varsa sorunlarını birer birer yüz yüze dinlemiş olalım ki geride halkımızın sorunlarına vakıf olup çözüm üretelim, bunları yerine getirelim. Bugün de buraya geldik, bizden önce de diğer milletvekillerimiz sanırım geldiler. Arkadaşlarımız geziyorlar, mümkün mertebe her vekilimiz ayrı bölgeleri ziyaret ediyor, vatandaşlarımız insanlarımız seçim öncesi çalışmalarımız olarak algılıyorlar ama biz her an seçim yapılacakmış gibi bu çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Biz hiç seçim yapılmayacakmış gibi insanlarımızla biraz daha derinlemesine sorunlarımızı, konularımızı görüşüp o alandaki eksiklerimizi giderme gayretinde olduk bugüne kadar" dedi.

"Doğanşehir bizim için önemli bir ilçemiz. Malatya'nın en büyük yerleşim yerlerinden birisi" diyen Şahin, "6 beldemiz, bir merkez ilçe belediyemiz var. Burada diğer bütün beldeler bizdeyken, maalesef merkez belediyemizi kaçırmışız. Şu anda başka bir partiden seçilen başkanımız var. Önümüzdeki yerel seçimlerde inşallah daha önce emaneten verdiğimiz bu başkanlığı el birliğiyle mutlaka almak zorundayız. Yerel seçimler 6 ay öne alınacak. Seçimlerin 27 Ekim 2013’de yapılması mecliste gündeme gelecek. Bundan dolayı projelerimizi bu tarihe kadar tamamlamak zorundayız. Doğanşehir ilçe merkezi bizim partimizden olmasa bile, diğer ilçelerimize vermiş olduğumuz ödenekler ve hizmetler ne ise aynısını alıyor. Her ne kadar ana muhalefet partisi çığırtkanlık yapmış olsa bile onların yaptıkları çığırtkanlıklar nafile. İnsanlar zaten bu hizmetleri bire bir görüyorlar" şeklinde konuştu.

Milletvekili Şahin, "Sürgü beldemizde geçenlerde bir sıkıntı vardı. O sıkıntıyla alakalı bazı unsurların bunları kaşımaya çalıştıklarını, bunu biraz farklı bir yöne çekmeye çalıştıklarına şahit olduk" diyerek sözlerini şöyle tamamladı: 

"Ama şu bilinmelidir ki bu ülkede bu harcın içerisinde Alevi vatandaşımızın katkısı ne ise Sünni vatandaşımızın da katkısı aynı bu şekildedir. Ama maalesef kendilerine siyasi rant elde etmek için burada o davulcuyla alakalı yapılan saldırı noktasında, ki önce davulcuya saldırı yapılmıştır. Akabinde eve saldırı yapıldığı söyleniyor. Oradaki kişilerin Alevi oluşlarından dolayı değil. Böyle bir şeyin vuku bulmadığını yöredeki insanlarımızdan hep dinledik. Malatya’yı bilmeyen Malatya’nın dışında siyaset yapıp da Malatya üzerinden kendi emellerine ulaşmaya çalışan bazı mihrakların söylemlerine biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. Burada hiçbir zaman için Alevi'yi Sünni'ye, Sünni'yi Alevi'ye düşman etmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini bilmekteyiz. Burada Malatyamızdaki bazı siyasilerimiz de bu söylemi kullanmaya çalışıyorlar. Ama onlar şunu çok iyi biliyorlar ki, buradaki Alevi-Sünni meselesi değildir kesinlikle. Bütün insanlarımızın sorunlarını bir bir çözmeye gayret göstermekteyiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeme noktasında gayretlerimizi sergilemişiz. Amacımız buradaki bu mozaiği çok daha kaynaşır durumda ilelebet daha iyi bir şekilde yaşatmaktır. Bunda zaten sizlerin katkısının ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Özellikle yerel yönetimlerimizin belediye başkanlarımızın başta valimizi, güvenlik güçlerimizin katkısının ne kadar büyük olduğunu biliyoruz."

Daha sonra Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şahin, ziyaretin ardından esnafla da görüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız