SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cihat Filiz Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:30:31
Cihat Filiz Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Trafik kazasında hayatını kaybeden Cihat Filiz, memleketi Malatya’da toprağa verildi. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yetişen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü güreş takımında spor hayatına devam eden Cihat Filiz (19), Milli Takım kampında çalışmalarına devam ederken, İstanbul’da kullandığı motosikletin araca çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Malatya’ya getirilen cenaze Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, AKi yöneticileri, güreş camiası, spor taban birlikleri temsilcileri, Şahin ve Filiz aileleri katıldı.

Taziye yerinin Battalgazi İlçesi karayolu girişi Çatyol mevkii olduğu kaydedildi.

Milli Güreşçi Filiz’in, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in teyzesinin torunu olduğu öğrenildi.

ASIM TOSUN VEFAT ETTİ..

Bu arada, eski hal esnaflarından ve emlak komisyoncusu Tecdeli Asım Tosun da, tedavi görmekte olduğu Beydağı Devlet Hastanesi'nde vefat etti.

80 yaşında olan 4 çocuk babası Tosun'un cenazesinin, Çarşamba günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız