SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cihazlar Yüksek Teknolojili'

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:55
'Cihazlar Yüksek Teknolojili'
A- A+ PAYLAŞ
1 Mart Perşembe günü yeniden başlayan Partmetre ile ilgili açıklama yapan Malatya Belediyesi, şirketin kulladığı cihazların son sistem olduğunu belirtti. Buna göre, parkmetre görevlilerinin elinde bulunan cihazlar, araçların fotoğrafını çekmenin yanı sıra zaman ve diğer bilgileri GPRS teknolojisi ile kayıt altında alıyor. Böylece özellike araçlarını park edip itiraz eden kişilere istedikleri bilgiler dijital ortamda sunulabiliyor. Belediyenin açıklamasında ayrıca, "Aracını park edip ücretini ödemeden çıkış yapan, parkomat görevlilerine engel çıkaran, sözlü ve fiili saldırıda bulunanların araç tescil plakalarına Belediye Zabıta Talimnamesi’nin 253’ncü maddesi gereğince  Belediyemiz Encümeni tarafından 170 Lira cezai işlem uygulanacaktır." denildi. 
 
"YARDIM BEKLİYORUZ"
 
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 
 
“İhaleyi alan firma görevlileri parkmetre uygulamasını; son teknoloji data hatlı, fotoğraf çekebilme özelliğine sahip, online el terminali ve GPRS özelliği olan Pidion BIP – 1300 el terminali ile sürdürmektedirler. Vatandaşlarımızın cezai işleme maruz kalmamaları için, parkomat görevlilerine görevlerini yaptıkları esnada yardımcı olmalarını bekliyoruz.”
 
KAVGA ÇIKTI
 
Bu arada Akpınar Mahallesi Barbaros İlköğretim Okulu civarındaki parkmetre alanında, sisteme karşı çıkan  sürücü ile sürücüyü uyaran görevli arasında tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte olay yerine polis ekibi yönlendirildi. Sürücü gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız