SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıkışa Geçeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:55
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, takımın Suruç Gençlik Spor maçını kazanarak, çıkışa geçeceğini söyledi. 

Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü sahasında Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor ile karşılaşacak. Grup'ta ateş hattında bulunan Malatya Yeşilyurtspor, Suruç Gençlik Spor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 

"SADECE FUTBOL DEĞİL, SALON SPORLARINDA DA VARIZ"

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, 5 aylık bir takım olduklarını anımsatarak, sadece futbolda değil, salon sporlarında da takımlarının olduğuna dikkat çekti.

Sucu, hem futbol hem de salon sporlarında olacaklarını ifade ederek, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın kendilerine her anlamda destek verdiğini belirtti. 

Futbolda amatör branşlardaki bütün kategorilerde yer aldıklarını dile getiren Sucu, "Malatya Yeşilyurtspor olarak sadece BAL Ligi'nde değil, amatör küme futbol liglerinde her kategoride yer alıyoruz. Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen U-17 Ligi'nde şampiyonluk hedefimiz var. U-19 Ligini ikinci bitirdik" dedi.

Sucu, tesis ve altyapıya büyük önem verdiklerini kaydederek, "Bizim en büyük hedefimiz tesis ve altyapı. Tesisimizin yüzde 50'sini bitirdik. Tesis olmadan istediğimiz kadar şampiyon olalım, bir yere gidemeyiz. Tesis ve altyapımızı sağlamlaştırdıktan sonra, nereye kadar gidebilirsek gideceğiz" ifadelerini kullandı. 

"ŞANSIZLIĞIMIZI KIRAMADIK"

Kilis Belediyespor karşısında yaşadıkları şansızlığı bir türlü kıramadıklarını ifade eden Sucu, şunları söyledi: "Kilis Belediyespor bir şehir takımı. 7 tane profesyonelden futbolcu almış bir takım. Milletvekili, belediye başkanı kenetlenmiş. Zaten sahaya çıktığımızda da 1-0 mağlup başladık. İlk 45 dakika takımımız kafa kafaya oynadı. Genç oyunculardan kurulu bir takımız. Devre arasında da bir transfer yaptık. Bir türlü şansızlığımızı kıramadık. İlk 45 dakika içerisinde attığımız yüzde yüz net bir gol var. Hakem arkadaşımız göremedi ve golü vermedi. O gol olsa farklı mı olurdu? Onu da bilemiyorum. 48. dakikada hatalı bir gol yedik. Peşinden bir penaltı ve oyuncumuz oyundan ihraç edildi. Skorda kendiliğinden geldi. Tabi Kilis Belediyespor bizim rakibimiz değil. Çünkü çok büyük paralar harcamışlar."

"BİR SIKINTI OLACAĞINI ZANNETMİYORUM"

Sucu, takımın çıkışa geçeceğine inandığını belirterek, "Biz, aylık 300-400 TL'ye futbolcu oynatıyoruz. Öyle aman aman bir paramız yok. Çocuklar nasıl ki amatörde 300 TL para alıyorsa, bizde o parayı veriyoruz. Büyük bir paramız yok. Bizim her şeyimiz tesis ve altyapıyla ilgili. İleride iyi bir takım olursa diyecek bir şeyim yok ama şunu söylemekte yarar görüyorum, bu takım Suruç Gençlik Spor maçını kazandıktan sonra belli bir çıkışa geçecektir. Ben teknik heyet ve futbolcularımda onu görüyorum. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Burası amatör bir lig. Farklı arkadaşlarımız, farklı şeyler konuşuyorlar. Biz sadece futbol değil, birçok branşla uğraşıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız