SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çıkışa Geçeceğiz..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor'un formda golcüsü Muzaffer Akdoğan, takımda duraksama döneminin sona erdiğini artık çıkışa geçeceklerini söyledi.

Sezon başında yeni bir takım olmanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden tecrübeli golcü, "ilk haftalarda özellikle sonuca gitme anlamında zorluklar yaşadık ama zamanla takımdaki bütün arkadaşlar herkesin oyun sitilini gördü. Kim, kimin nasıl paslar istediğini anladı. Bu da oynadığımız lig maçlarına yansıdı. Belki şuan istediğimiz yerde değiliz ama bizim için artık duraksama dönemi bitti. Şimdi yükselişe geçme zamanımız. Taraftarımız desteğiyle artık ilk yarıda kalan maçlarımızın tamamını kazanmak için
mücadele edeceğiz" dedi.

Akdoğan, teknik heyet değişikliklerinin genelde takımlara olumlu yansıdığını kaydederek, "Vedat Hoca, kendini Türk futboluna kabullendirmiş bir isim, her şeyden önce böyle bir isimle çalışmak her futbolcu için oldukça önemli bir fırsat. Hocanın gelişiyle takımdaki bütün futbolcular sanki sezon yeni başlamış gibi ekstra bir motivasyonla maçlara hazırlanıyor bu da saha sonuçlarına olumlu yansıyacaktır" diye konuştu.

Kendisinin sezon başındaki maçlarda oyuna sonradan girdiğini, yakaladığı pozisyonları değerlendiremediği için de üzerinde büyük bir baskı oluştuğunu söyleyen Akdoğan, "Son haftalarda attığım gollerden daha önemlisi takımın kazanıyor olması. Ben çok pozisyona giriyorum, elimden geldiğince hepsini gol yapmaya çalışıyorum. Bazen pozisyon sırasında doğru vuruşu yapsanız da gol olmayabiliyor. Sonuçta her forvet gol attıkça kendini daha mutlu ve rahat hisseder. Ben de girdiğim pozisyonları değerlendirdikçe gollerim devam edecek. Tabi insanlar hep işin sonuç bölümüne bakıyor. Aslında attığım gollerde en büyük pay takım arkadaşlarımın. Çünkü beni pozisyona sokan, bana asist yapan onlar" şeklinde konuştu.

Son olarak, Yeni Malatya Spor'un artık istikrarlı sonuçlar alabilecek bir takım hüviyetine büründüğünü ifade eden formda golcü camiaya seslenerek, "Ben Malatyalı futbolseverlerden sezon başını unutmalarını istiyorum. Başta Başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu ve diğer yönetici ağabeylerimiz bize hep destek oldu. Vedat ve Cafer Hocanın gelişiyle iyi bir çıkış yakaladık. Taraftarımız, camiamız tüm Malatyalılar artık birlik ve beraberlik içersinde tribüne gelip bizi desteklesinler, biz sahadaki futbolcular
olarak, camiamızın bizden olan başarı beklentilerinin farkındayız. Artık onları üzmeyeceğiz. Yeni Malatyaspor' u herkesin desteğiyle en kısa zamanda arzulanan yere getireceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız