SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çıkışa Geçmek İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:54
'Çıkışa Geçmek İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Kemal Cingirt, Giresunspor karşısında önemi bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, Denizlispor'u da yenip, ligde çıkışa geçmek istediklerini söyledi. 

  Giresunspor maçının kendileri için bir çıkış maçı olduğunu belirten Kemal Cingirt, “İhtiyacımız olan bir galibiyeti aldığımız için mutluyuz. Uzun süredir maç kazanamıyorduk. Sıkıntılı bir duruma düşmüştük. En azından puan veya puanlar almamız gereken bir maçtı. Bununda bilincindeydik. Geçen hafta hoca değişikliğine gidilmişti. Her takımda gelen yeni hoca, farklı bir hava katar takıma. Bizde İrfan hocamızla bu havayı yarattığımızı düşünüyorum. Takımımızı çıkışa geçirdiğimizi düşünüyorum. Artık bu maçı geride bırakmamız gerekiyor. Bu maçı unutup önümüze bakmak istiyoruz” dedi. 

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

  Cingirt, kendisine görev verildiği sürece sahada elinden geleni yapacağını kaydederek, "Benim bir sakatlığım vardı. Uzun zamandan beri forma şansı bulamadım. Daha da tam iyileşmedim. İrfan hocam bana güvendi. Şans verdi. Bende çıkıp sahaya elimden geleni yaptım. Giresunspor karşısında galibiyette bir payım olduysa ne mutlu bana. Bundan sonra hocam bana şans verirse, sahaya çıkar elimden geleni yaparım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. 

"SIKINTI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

  Denizlispor maçında çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Cingirt, “Ligde bu hafta Denizlispor’u kendi sahamızda ağırlayacağız. Artık ligde mağlubiyet tatmak istemiyoruz. Zor maç olacak. Dikkat etmemiz gereken bir maç. Ligde güzel bir nefes aldık. Artık takım olarak o sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Seyircimizi desteğiyle bu maçta da istediğimizi alacağız. Seyircimiz bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız