SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıkışa Geçmeyi Ümit Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:55:37
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, Gümüşhanespor maçında istediklerini sonucu alamadıklarını ifade ederek, “Tokatspor maçıyla birlikte çıkışa geçmeyi ümit ediyoruz” dedi. 

Ligin ikinci haftasında sahalarında oynadıkları Gümüşhanespor maçında öne geçmelerine rağmen istedikleri galibiyeti alamadıklarını kaydeden Perçin, “Sarıyer karşısında ortaya koyduğumuz mücadele sonrası Gümüşhanespor maçında iyi bir futbol ortaya koyup, 3 puanı hanemize yazdırmak istiyorduk. Bu anlamda karşılaşmaya iyi başladık. İstediğimiz golü de bulduk ancak devamını getiremedik. Sonuç olarak sahamızda 1-1 berabere kaldık” ifadelerini kullandı.

Tokatspor maçıyla birlikte çıkışa geçmeyi ümit ettiklerini söyleyen Perçin, “Gümüşhanespor maçı geride kaldı. Önümüzde Tokatspor maçı var. Takımımız bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, medya ve taraftarlarımızla tek bir yürek olmalıyız. Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Herkesin bize güvenmesini ve yanımızda olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Perçin, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Ankara ekibi Hacettepe Spor ile karşılaşacaklarını da anımsatarak, “Takım olarak ana hedefimiz lig ama kupada da gidebildiğimiz yere kadar ilerlemek istiyoruz. Kura sonucunda rakibimiz Hacettepe Spor oldu. Kupa maçında elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız