SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıkışı Sürdürmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-05 01:45:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Sinan Özkan, Denizlispor karşılaşmasını kazanıp, çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, lige iyi başladıklarını, Denizlispor maçıyla birlikte iyi gidişi devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Özkan, “Yeni Malatyaspor’dan kimse böyle bir başlangıç beklemiyordu ama takım olarak iyi hazırlandık. Ligde iki hafta ve 6 puan bizim açımızdan oldukça iyi bir başlangıç oldu. Mersin İdmanyurdu maçıyla lige iyi başlamak istiyorduk ve istediğimizi aldık. Samsunspor maçı bizim için daha zorlu geçti. Tabi önemli olan bu maçı kazanmaktı. Milli takım arasına galibiyetle girmek istiyorduk, bunu başardık” diye konuştu.

Özkan, takımda iyi bir hava olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Takımda her şey oldukça iyi gidiyor. İyi bir hava ve arkadaşlık ortamı var. Lige de iyi bir başlangıç yaptık ve moraller iyice yükseldi. Milli takım arasını iyi değerlendirdik. Önümüzde Denizlispor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu zorlu karşılaşmayı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.”

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamının olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, ilk geldiği gün takımdaki futbolcuların kendisine ‘kardeşim iyi ki geldin’ dediklerini belirtti.

Özkan, takımda olumlu bir hava olduğunu ifade ederek, “Takım kısa sürede kaynaştı. Bu her şeyin olumlu gitmesini sağladı. Arkadaşlık ortamı güzel ve bu sonuçlara da yansıyor” dedi.

Takımda ileri uçta tatlı bir rekabetin olacağını dile getiren Özkan, bu rekabetin Yeni Malatyaspor’a yaracağını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız