SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çıkışımız Sürecek'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor'da, futbolcular çıkışı sürdürmek istediklerini kaydetti.

Takımın defans oyuncusu Can Ulun, ligin ikinci yarına iyi başladıklarını ifade ederek, sezon sonunda takımın hedefine ulaşacağını söyledi. Ulun, takımda iyi bir ortamın olduğunu kaydederek, "Vedat hocamızla birlikte ilk yarının sonlarına doğru iyi bir çıkışımız olmuştu. Devre arası kampında da en iyi şekilde hazırlanarak, bu çıkışı devam ettirmek istiyorduk. Fenerbahçe karşısında aldığımız galibiyet takımımız için çok büyük bir moral oldu. Lige de iyi başladık. Önümüzde Turgutluspor karşılaşması var.
Bizim için final niteliğinde bir maç olacak. Bu karşılaşmadan da 3 puan alırsak, play off iddiamız daha da artacak. Bütün maçlarımızı kazanabilecek güçteyiz. İnşallah Allah'ın da yardımıyla Bank Asya 1. Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

SEZON SONUNDA MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ
Ulun, futbolcuların devre arası kampında iyi bir kaynaşma dönemi geçirdiğini ifade ederek, "Bana göre takımlarda önemli olan kaliteli kadro değil, birlik ve beraberliktir. Ligin ilk başlarında birbirimizle çok iyi kaynaşamamıştık. Bu da sonuçlara yansıdı. Devre arasında Vedat hocamızla birlikte futbolcu arkadaşlarımızla kaynaşmayı sağladık. Takımımızda gözle görülür bir düzelme var. Bu da sonuçlara olumlu yönde yansıyor. İnşallah bunu devam ettirip, sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu.

MALATYA'NIN SÜPER LİG ÖZLEMİNİ DİNDİRMEK İSTİYORUZ
Malatya insanının futbolu çok sevdiğine dikkat çeken Ulun, "Ziraat Türkiye Kupası'nda da rakipleri gözümüzde büyütmeseydik, gruptan çıkabilirdik. Bucaspor karşısında çok talihsiz bir yenilgi aldık. Gençlerbirliği karşılaşmasında da çok iyi oynadık. Ankaragücü ile oynayacağımız karşılaşma bizim için final olabilirdi. Ama bu şansı kaçırdık. Ankaragücü'nün gruptan çıkma iddiası var. Onlar kupaya ciddi bakıyorlar. Bu nedenle güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Malatya'ya Süper Lig takımlarının gelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Malatya insanı da süper lig takımlarını özlemiş. Malatya insanının futbola karşı bir açlığı var. İnşallah ilk başta Bank Asya daha sonrada Süper Lig'e çıkarak, bu özlemi dindirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

FORVET OYUNCUSU MÜSLÜM KARABULUT: ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK
Takımın forvet oyuncusu Müslüm Karabulut ise, ikinci yarıya iyi başladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini belirterek, "İyi bir devre arası kamp dönemi geçirdik. Bunun yanında yeni katılan arkadaşlarla beraber daha iyi bir takım olduk. Bunun yanında iyi de bir hava yakaladık. Son iki maçımızda çok iyi oynamasak bile iyi mücadele ederek, kazanmasını bildik. Ben böyle devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

DEVRE ARASI KAMPI BİZE YARADI
Karabulut, devre arası kampının takıma çok olumlu yansıdığını ifade ederek, "Takım ruhunun geliştiğine inanıyorum. İnşallah iyi yerlere geleceğiz. Bende takım için elimden geleni yapıyorum. Ankaragücü ile kupa maçında karşı karşıya geleceğiz. Sahamızda iyi bir zemin olmasa bile elimizden geleni yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız