SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çıkmaz Sokağa Girince..

A- A+ PAYLAŞ

77 kilo 812 gram esrarın zulalandığı otoyu kontrol noktasında polislerin üzerine sürerek kaçan ve bir sokakta kıstırılan şahıs tutuklandı.

Elazığ girişi Mişmiş Park civarında oluşturulan kontrol noktasında denetim yapan polis ekibi; 03.30 sıralarında kontrol için durdurmak istediği 06 BS..plakalı oto, sürücü tarafından polislerin üzerine sürülerek kaçmış, kovalamaca sonucu 04.30 sıralarında Salköprü Mahallesi Bölük Emini Çıkmaz Sokağa girince kıstırılarak yakalanmıştı. Otonun Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olan 37 yaşındaki sürücüsü B.A. gözaltına alınırken, otonun zula diye adlandırılan gizli bölmelerinde 77 kilo 812 gram esrar çıkmıştı. Bu zanlının mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Bu arada, esrar bulundurduğu için hakkında işlem yapılan T.T. adlı şahsa esrar satan kişi olduğu saptanan 22 yaşındaki M.S. de polis tarafından yakalandı ve gönderildiği adliyece 1.000 lira kefaletle salıverildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir başka operasyonda da Batman doğumlu 21 yaşındaki E.Ö. ve Ağın doğumlu 30 yaşındaki Ö.A.’yı, 4 gram esrar ve kurusıkıdan çevirme tabancayla ele geçirdi. Şahıslardan E.Ö. tutuklanırken, diğeri 1.000 lira kefaletle serbest bırakıldı.

Geçen Cumartesi akşamı yapılan bir başka operasyonda da Mişmiş Park civarındaki polis kontrol noktasına 19.00 sıralarında gelen 50 UL..plakalı otoda yapılan aramada, “zulalanmış” olarak 94 kilo 070 gram eroin ele geçirilmiş, her ikisi de Nevşehir- Ürgüp doğumlu olan 47 yaşındaki E.İ. ile 32 yaşındaki Y.İ. adlı şahıslar tutuklanmışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız