SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Çıktık Aslanlar Gibi..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, erken yenen golle ilgili eleştiriler getirirken, özellikle ikinci yarıdaki futbolu övdü. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise hakemden yakındı.

MALATYASPOR CEPHESİ
Malatyaspor Teknik Direktörü Kartal maçı şöyle değerlendirdi:

"Bugün 2 hafta iyi oynadığımız ve kazandığımız maçın ardından hafta başından beri konuştuğumuz bu maçın ne kadar önemli olduğunu söylemiştik. Hafta sonunda rakiplerimizin puan kaybetmesi ile bu maçın bir kat daha artmış olduğu ortaya çıktı. Rakibimiz Diyarbakırspor’un da bir çıkış ve kurtuluş maçı olarak hazırlandığını biliyorduk. Olağanüstü prim vererek, bütün alacakların ödenerek buraya geldiklerini hepsini biliyoruz.

Ama bizde disiplinli bir şekilde çalışarak yolumuza devam etmek istediğimiz, bu maçın ne kadar önemli olduğunu oyuncularıma anlattım. Allah her zaman çalışan, doğru dürüst insanlara yardım eder. Biz çok iyi çalışıyoruz. Allah bize yardım etti. Hafta sonu rakiplerimiz puan kaybetmesiyle bize yol açtı. Bizde bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz de.

Bugünkü maça gelince, o kadar uyarmama , anlatmamıza ve o kadar konuşmamıza rağmen oyunun hemen başında bir gol yedik. Bunu ne kadar anlatırsak anlatalım ne kadar söylersek söyleyelim, bugün gene aynı şekilde ya iyi konsantre olmuyoruz, ya dalıyoruz, ya bir anlık gaflet mağlup oyuna başladık. Ama 1-0 yenik oyuna başlamamıza rağmen oyun disiplinini bırakmadılar, oyunu bırakmadılar, kazanma arzusu ve hırsı ile sahada kazanmak , sahada futbol oynamak isteyen, şampiyonluğa oynayan, adına yakışır mücadele eden Malatyaspor vardı. Hiç bir şeyin bahanesi yok. Çıktık, aslanlar gibi özellikle 2. yarı oyuna ağırlığını koyduk kalitemizi koyduk ve maçı kazanmasını bildik.3 puan aldığımız için oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Bize başkanımız, yönetimimiz, taraftarlarımız, valimiz, belediye başkanımız medyamız bize elinden gelen desteği veriyor bu takımın süper liğe çıkması için.. Onların desteği olmazsa özellikle yöneticilerimizin belki buralarda olamayabilirdik. Çok zor şartlar altında çok kısıtlı imkanlar olmasına rağmen bizim için neler yaptığını ben görüyorum. Yöneticilerimize, taraftarlarımıza bize destek verenlere teşekkür ediyorum. Onların destekleri sayesinde bu takımı Allahın izniyle Süper lige çıkartacağız."

DİYARBAKIR CEPHESİ..
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Kaya'nın değerlendirmeleri ise şöyle oldu:

"Malatyaspor’u tebrik ediyorum. Çok önemli bir 3 puan aldı. Onların çok etkili olduğu yan fauller ve yan ortalar için çok önlem almıştık. Israrla o bölgelerde faul yapılmaması adına ve yan ortalara dikkat edilmesi adına hafta boyunca çalıştık. Ama maalesef 2 tane yan faul ve bir yan orta hiçte arzu etmediğimiz bir sonuçla sahadan ayrılmamıza sebebiyet verdi.

Oyunun genelinde çok net pozisyonuna giren, deplasmanda oldukça fazla sayıda pozisyon bulan bir ekiptik. Maalesef 2 farkı yapamayınca kaderimize boyun eğmek zorunda kaldık.

Şunu söyleyebilirim. Diyarbakırspor , bugün deplasmanda ne şekilde oynanması gerekiyorsa o şekilde oynayıp, ve ne kadar pozisyon üretebilecekse o kadar pozisyon bulup ancak bunlardan bir tanesini değerlendirebildi.

Fakat aldığımız yan faullerdeki hakemin taktir haklarını da siz değerli kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyorum. Sahada dayak yercesine karar veren hakem üçlüsü vardı maalesef. Bizim burada yapabilecek bir şeyimiz yoktu. Yinede Malatyaspor’u aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum.

Bu sonuçtan sonra tabii ki ilk 2 şansımızın azaldığını ancak önümüzde çok maç olduğunu söyleyebilirim. Göreve geldiğim ilk yarının son 5 haftasında 2. olan takımla aramızdaki puan farkı 8'di. Bunu 1 puana indirmiştik ilk yarı sonunda. Bu anlamda 2. lik şansımızın sürdüğünü ancak şansımızın ilk 6 ‘ya kalma adına daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Bundan sonraki çabamız da bunun için olacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız