SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çilek

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:51:36
Çilek
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014

Yapımı : 2014 - Türkiye

Tür : Dram ,  Macera ,  Polisiye

Süre: 100 Dak.

Yönetmen : Emrah Sönmez

Oyuncular : İlker Aksum ,  Halil Sezai Paracıkoğlu ,  Azra Akın ,  Bülent Şakrak ,  Selen Öztürk

Senaryo : Çağlayan Neyman

Yapımcı : Halil Sezai Paracıkoğlu

Film Özeti

Kasabanın en güzel kızı Çilek ve ona çocukluktan beri platonik aşk besleyen Kaan...Çilek’in en büyük hayali İstanbul’da gidip ünlü bir şarkıcı olmak. Kaan'ınsa  yıllardır hayalet gibi izlediği Çilek’e aşkını ilan etmek. İkisinin yolu bir gece Çilek’in şarkı söylediği sevgilisi Hayri’ye ait olan barda kesişir. Kaan Çilek’e hayallerini  gerçekleştirmeyi vaad eder, Çilek’se bu teklife karşılık aşkını.Bu baştan çıkarıcı anlaşmaya ikisi de kayıtsız kalamaz. Hayri’nin kasabada olmadığı bir zamanı fırsat bilerek, arkalarına bile bakmadan  hayallerinin peşinde İstanbul’a doğru yola koyulurlar ama Hayri ve adamlarıyla birlikte emniyet güçlerini de peşlerine taktıkları sıradışı bir maceraya  sürüklenirler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız