SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiller'in Ayağı Kırıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:59:39
Çiller'in Ayağı Kırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, ayak bileği kırılınca hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgilere göre, Tanu Çiller kaza soncu ayak bileğini kırdı. Sabah erken saatlerden İzmir’den uçakla İstanbul’a getirilen Çiller, ambulansla Acıbadem Maslak Hastanesi'ne kaldırıldı.

BULDAN'DAN İLGİNÇ TWEET

Bu arada Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, ayağı kırılan eski başbakanlardan Tansu Çiller ile ilgili bir tweet attı. Buldan, "Tansu Çiller'in ayağı kırılmış Yetmez ama EVET.!" ifadelerini kullandı. 

Pervin Buldan'ın eşi Kürt işadamı Savaş Buldan, Tansu Çiller'in başbakanlık yaptığı dönemde faili meçhul bir cinayete kurban gitmişti. Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'nda, ifade veren Tansu Çiller Kürt işadamı Savaş Buldan'ın infaz emrini verdiği yönündeki bir soru üzerine gözyaşlarına hakim olamamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız