SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çim Sahaların Güzel Menajeri...

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin ilk kadın menajeri Sibel Soybir, erkek meslektaşlarına meydan okuyor ve ekliyor: Yeni sezonda sürprizlere hazırlanın...

Türkiye'nin ilk bayan menajeri unvanına sahip 28 yaşındaki Sibel Soybir, futbolcu transferinde erkek meslektaşlarına meydan okuyor. Futbolcu menajerliğini 'Kurtlar sofrası' olarak tanımlayan Soybir, 'Avrupa'da kadın menajerler erkek meslektaşlarından daha başarılı. Ülkemizde kulüp yöneticileri ve futbolcular kadın menajer olayını henüz benimseyemedi' diye konuşuyor.

Beşiktaş fanatiği olduğunu belirten Sibel Soybir, 'Kız arkadaşlarım magazin haberlerini okurken, ben spor sayfalarını karıştırırdım. Futbol camiasını yakından takip ederdim'diyor.

İki yıllık menajerlik yaşamında Taylan Aydoğan'ı Hollanda Roda'dan Malatyaspor'a, Aydın Karabulut'u Dortmund'dan Beşiktaş'a, transfer ettiğini belirterek, 'Almanya, Arjantin, Brezilya kulüpleri ve menajerlerle görüşüyoruz. Flaş transferler var' diye konuşuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız