SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çimler Buz Tuttu, İrfan Buz Şaşırdı

0
Güncellendi - 2016-11-22 21:47:59
Çimler Buz Tuttu, İrfan Buz Şaşırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Stadı’nın çimlerinin donması endişeye neden oldu. Antrenmana yetişen Teknik Direktör İrfan Buz, çimlerin donması karşısında şok yaşadı.

TFF 1. Ligin lideri Yeni Malatyaspor, ligin 12’nci haftasında Pazartesi günü 19.00’da Giresunspor’u konuk edecek.

Eskişehirspor maçı sonrası Malatya’da toplanan futbolcular, soğuk havada, yardımcı antrenör Zafer Hızarcı nezaretinde çalışmalara başladı. Malatya İnönü Stadı’nda 19.30’da başlayan antrenmana, 30 dakika sonra Teknik Direktör İrfan Buz’da yetişti.

Soğuk havada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular sıkı sıkı giyinirken, teknik direktör İrfan Buz, yardımcılarıyla saha ortasında kısa süreli bir görüşme yaptı.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, stadın çimlerinin donmuş olduğunu fak edince kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Giresunspor maçının aynı saatte oynanacak olması dolayısıyla endişe yaşayan Buz, konunun TFF’ye iletilmesi gerektiğini ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

irfanbuz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatya (7 yıl önce)
    Daha fazla gecikmeden federasyona tarih ve saatin değişmesi için başvuru yapılmalı. Zaten pazartesi günleri maç olması çok saçma. Kimse gitmiyor desteklemeye. Tüfenkçi, Çalık devreye!
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Buz da karda kışta çamurda yağmurda olsa çıkıp oynayacan bahane armaya gerek yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    Yeni stad bir an önce hizmete sunulmali
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (7 yıl önce)
    giresun maçı kazanılmalı..sonrasında muhtemel bir göztepe mağlubiyeti bekliyor. İçerde kalan maçlarda..göztepe ve bolu maçlarının mağlup biteceğini hesap ederek.giresun adana demir bandırma ve sivas maçları kayıpsız geçilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞFENDİ (7 yıl önce)
    Ne federasyon, ne de TRT Malatya'nın Süper lig'e çıkmasını istemiyor. Malatya camiası bunu bilip ona göre hareket etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Malatya. Maci pazar a ve saat 2 ye alinmali hava cok sogukk
    0
    0
    Yanıtla
  • Derebeyi (7 yıl önce)
    Eskişehir veya göztepe başvursaydı maçın günü ve saati kesin değişirdi ama çünkü onlar öz malatya üvey evlat....
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (7 yıl önce)
    İyi
    0
    0
    Yanıtla