SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cimnastik Grubu Tamamlandı

0
Güncellendi - 2020-02-24 01:56:46
Cimnastik Grubu Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu Grubu Bölge Birinciliği, ikinci günkü kızlar müsabakalarıyla tamamlandı.

Fırat Jimnastik Spor Salonu'ndaki müsabakalara "kızlar" kategorisinde Tunceli, Bingöl, Elazığ ve Malatya'dan katılan sporcular derece için kıyasıya yarıştı.

Müsabakalar sonunda takımlarda Elazığ birinci, Tunceli ikinci, Bingöl üçüncü, Malatya ise dördüncü oldu.

Ferdi kızlarda ise Elazığ'dan Asya Beren Çatak birinci, Tunceli'den Öykü Lorin Çetindağ ikinci, Elazığ'dan Amina Erva Salman ise üçüncülük elde etti.

Dereceye giren takımlar ve sporculara madalya ile başarı belgelerini, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Dağdelen verdi.

Dereceye giren takımlar 28-29'ta Malatya’da yapılacak yarı final müsabakalarında mücadele edecek.

AA- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bayram (4 yıl önce)
    Haksızlık etmeyelim. Rakipsiz birinci olmuş malatya. Diğer illerin erkek takımı olmadığından. Bu illerden tek bağımsız salonu olan İlde malatyaymış. Diğer haberinizde yazıyordu. Bu sonuçlara alışın. Spordan anlamayan yönetici sporla alakası olmayan yönetici olursa ancak bu kadar olur. Sporu yıllardır yönettiğini düşünenler ne kazandırmış ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (4 yıl önce)
    Şu tabloya bak. 4 il yarışmış, Malatya ev sahibi. Malatya sonuncu olmuş. Bu dört ilden salonu olan tek il Malatya. İlimizdeki antrenör kapasitesini gösteren güzel(!) bir tablo. Bravo Gençlik spor müdürlüğüne.
    %0
    %100
    Yanıtla