SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Anı Kamerada

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:56:50
Cinayet Anı Kamerada
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'nde 1 ay önce işlenen cinayetin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

Olay, 18 Eylül 2015 tarihinde sabah saatlerinde pavyon ve birahanelerin faaliyet gösterdiği Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki bir pavyonun giriş kapısı önünde meydana gelmişti. Pavyon işletmecisi olduğu belirtilen Murat K. adlı şüpheli, tartışmış olduğu 42 yaşındaki Mehmet Emre Taştepe’yi pompalı tüfekle vurarak öldürmüştü.

Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüsüne göre;  olayda ölen Mehmet Emin Taştepe’nin elinde bulunan tabanca ile birlikte hızlı adımlarla pavyona doğru geldiği, pavyonun bulunduğu pasaja gireceği esnada, girişte bekleyen Murat K.’nın darbesi ile elindeki tabancanın yola fırladığı ve arkasından pompalı tüfekle ateş açılması nedeniyle 2-3 metre koştuktan sonra yere düştüğü, Murat K.’nın ise cesedin başında beklediği görülüyor.

Cinayet öncesinde şahısların telefon ile tartıştığı ve öldürülen  Mehmet Emin Taştepe’nin elindeki tabanca ile olay yerine geleceğini öğrenen diğer şüphelilerinde pompalı tüfekle işyerini girişinde gizlenerek beklediği iddia edildi.

Bu arada, cinayet ile ilgili soruşturma sonrasında cinayet zanlısı Murat K., ile birlikte olaya karıştıkları belirlenen B.T., H.Y., S.K. ve M.K tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Cinayetin alacak-verecek meselesinden kaynaklı kavganın yol açtığı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız