SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Eroini de Topraktan Çıktı!

A- A+ PAYLAŞ

Eroin anlaşmazlığı sonucu işlenen cinayetin tetikçilerine, cinayet için anlaşılan 50 bin Euroya karşılık verilen 12 kilo 462 gram eroin de, zanlılardan birinin evinin yakınında toprağa gömülü olarak bulundu.

İhsan Y. adlı şahsın 22 Kasım gecesi Turgut Özal Mahallesi’nde bir otomobilin içerisinde öldürülmesi ile ilgili olarak yapılan araştırmada, olayın uyuşturucu anlaşmazlığından kaynaklandığı saptanmış, uyuşturucu işine karışan Yılmaz G. ve Vahap K. adlı zanlılar “azmettirici” olarak yakalanmış, bu şahısların ifadesi sonucu Elazığ- Baskil İlçesi Kuşsarayı Köyü civarında gömülü 85 paket içerisinde 88 kilo 500 gram eroin ele geçirilmişti. İki zanlı “Cinayete Azmettirme” ve uyuşturucu suçlamasıyla tutuklanırken, polis tetikçileri yakalamak için operasyonu sürdürmüştü.

“Kısa Namlu” kod adı verilen operasyonda; cinayetin tetikçileri ve karışanları olarak 27 yaşındaki Mehmet Y., 32 yaşındaki Veysel Karani K., 28 yaşındaki Bayram İ., 42 yaşındaki Ahmet D., 34 yaşındaki Halis Y. adlı şahıslar ile İbrahim Ç. adlı şahıslar yakalanmışlardı. Su zanlıların sorgulamaları sonucu, cinayet için anlaşılan 50 bin Euro karşılığı olarak verilen 12 paket içerisindeki 12 kilo 462 gram eroinin zanlılardan Ahmet D.’nin evinin 500 metre ilerisindeki patika yol kenarında bir bidon içerisinde toprağa gömülü olarak bulundu ve el konuldu. Zanlıların cinayet ve uyuşturucu suçlamasıyla tutuklandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız